facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lunedet Badplats

Address: 691 91 Karlskoga
City: Karlskoga
Zip Code: 691 91


Reviews
Vi var fikasugna och såg att det skulle vara öppet till klockan 19. I hällande regn gick vi med våra rollatorer uppför backen och såg att det såg mörkt ut på caféet. Kanske det är öppet vid stallet sa vi optimistiskt och gick dit. Men nej. Vi provade också att ringa, men abonnenten kunde inte nås. Trist. Jag har full förståelse för att hålla stängt en fredag em i ett regnigt oktober. Men någon liten notis om detta hade underlättat.
Den här platsen heter numera "Camping och Veranda Lunnedet" och har inför den här säsongen, två nya entusiastiska arrendatorer. Platsen är belägen cirka en mil norr om Karlskoga. Bergslagskanalen passerar förbi. En fin och lugn familjecamping som erbjuder fina bad, fiske och skogspromenader. Finns även restaurang och Café och stor lekpark där det också finns möjlighet att grilla eller avnjuta medhavd matsäck. Den här säsongen erbjuds dessutom gratis spel på minigolfbanorna. Varje tisdagskväll under sommaren anordnas det bilträffar.
Fin o lugn camping i fina vandringsleder och stora grönytor. Lekplats, fik, lunchbuffé o kvällsmeny. Nya ägare i år som kämpar på med trivsel o upprustning. Trevlig o glad personal i repan. Bästa duscharna denna sommar, ljusa, rymliga o bra tryck på duschen. Stort plus för att det fanns en korg med bindor o tamponger på damtoaletten. Det är service utöver det vanliga Önskar nya ägare o personal stort lycka till på denna pärla
Superdåligt. Bra att ungdomar får chansen att sommarjobba men det måste ju finnas någon styrning.de hade slapp attityd inget vidare engagemang eller service mindset och folk stod och väntade på allt. Själv fick jag vänta 40min på en våffla med sprutgrädde å lite sylt stenhård och bränd.
Mycket nöjda! Vi firade vår dotters namngivelse här och alla var så nöjda med servicen och maten!
En pärla som vi gärna återkommer till. Lugn och avslappnande miljö. Personal, både i Receptionen och Verandan, var otroligt hjälpsamma och supertrevliga. Vill också säga att buffén får 10 poäng!!
Smakrik mat och flera rätter att välja på. Fin salladsbar . Kan varmt rekommenderas
Vi tog en husvagnsplats 350kr för en natt Tjejerna i receptionen hade inte fått någon introduktion alls så taggen fungerade inte så vi fick åka tillbaka till receptionen och det tog lång tid att checka in I köket fanns ingen kyl eller frys Toaletterna luktade illa Kommer inte tillbaka
Kanonfin camping. Bra barnvänligt bad, kul lekpark vid receptionen, restaurang med rättigheter och bra värme och tryck i duscharna. Det enda jag saknade var en servicebutik med någon godisbit eller grillkorv.
Tillmötesgående personal. Bokade med kort varsel. De bytte upp stugan till en bättre redan innan vi kom fram. MysIg plats.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Lunedet Badplats.

Karlskoga local business

opening hours, reviews, map, satellite view. Karlskoga location, how can i go. Lunedet Badplats address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Lunedet Badplats. On this website you can share your comments and experiences about Lunedet Badplats with other people.

to add Lunedet Badplats map to your website;