facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lursjöbaden

Address: Skogsstigen 20 , Hästveda 280 23, M, SE
Phone: +46 451 304 61
City: Hästveda
Zip Code: 280 23



related searches: Lursjöbaden map, Ivö Camping, Hörby Ringsjöstrand, Ringsjöstrand -- Camping, Bromölla Camping
Similar places near
Reviews
Fin sjö med väldigt fint vatten! Bra för barn. Servering med glass, mat m.m.
Så fin sjö, badat där 3 gånger denna vecka, även fiskat lite
Rekommendera god mat o man kan köpa en öl med när man är där o ätter
Wow så himla vackert med sjön och naturen runt omkring.
Mycket folk på sommaren men folktomt under höst, vinter och vår. Ett utmärkt ställe att rasta hunden på - kopplad! Vintern 2017-2018 var det lite för blött på vandringslederna. Mysigt med en restaurang läs pizzeria på sommaren. Lämpligt för rörelsehindrade med brygga och nybyggd toalett. Bryggan används bara alltför lite. Parkering i närheten på två olika ställen. Campingplats för den som har husvagn/husbil eller tält. Det finns även några mindre campingstugor till uthyrning. Rum: Campingstugor finns att hyra från, i varje fall, maj till september. Promenadmöjligheter: Det finns gott om promenadstigar/mindre vägar i området. Använd gärna en karta - det räcker ganska långt med Google Maps, men inte heltäckande för de mindre stigarna. Fråga gärna de boende. Mat och dryck: Pizzeria finns men kolla öppettiderna i början och slutet av säsongen maj och augusti/september. Lekplats: Det finns en mindre lekplats - som håller EU-standard när det gäller säkerhet. Toaletter: Det finns toaletter som håller öppet under säsongen april-september. Lämplig för hundar: Utmärkta promenadstråk och hundbad längst i söder och norr - respektera detta och håll hunden kopplad. Tyvärr har ansvariga i kommunen tagit ner skylten om "hundbad" som fanns längst i söder - allt för att det skall bli så svårt som möjligt att vara säker på att det är fritt fram att bada med hunden. Regel enligt ansvarig: finns det ingen skylt som säger "hunden får inte bada/vistas på platsen" så är det fritt fram för bad. Picknickområde: Betrakta hela stranden som ett "picknickområde". Det finns flera iordningställda grillplatser men glöm inte grillkol/briketter.
Trevlig servering men förvänta inte dig snabb service vid bra väder. Jag var där med barnen efter jobbet runt 16.30. Kön tog lång tid fast maten Rätt kort tid. Beställde bara pommes med korv så fanns inte mycket att klaga på...vem kan misslyckas med det ..
Trevligt badställe med toaletter, kiosk och gatukök på området. Det finns också grillar, lekplats, volleybollbanor och fotbollsplan. Bra möjligheter att kunna välja om man vill sitta i sol eller skugga finns där också.
Jätte fint plats...Tjänst: 5/5
Trevlig badplats. Med många badbryggor samt hopptorn Finns också handikappbrygga som man kan använda om man sitter i rullstol alt har svårt att gå.
Väldigt trevlig sjö mitt i ingenstans känns det som om man är från "storstaden" Helsingborg Här finns en camping plats i närheten. Det finns kiosk med pizza, pommes mm Flera Grillplatser och sittplatser Hopp från olika höjd Kommer åka hit Här flera gånger är så fridfullt
Comment on this business

to add Lursjöbaden map to your website;