facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LUSH

"Uppfinnare av badbomben och andra innovativa skönhetsprodukter. Vegetariska och veganska skönhetsprodukter 100% fria från djurtester, tillverkade för hand av glada människor."
Address: södra förstadsgatan 23 , Malmö 211 43, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 211 43



related searches: lush wiki, lush uk, lush usa, lush makeup, lush store, lush stores, lush locations, lush bath bombs
Similar places near
Albafides Care AB Albafides Care AB 185 meter
L'Occitane L'Occitane 4 km
Reviews
Jag älskar verkligen Lush, med hela mitt hjärta. Använder deras shampoo, balsam, facescrub, body scrub, läppscrub, kroppstvål, handkräm, body lotion, massagekakor u name it, hela baletten! Hade velat ge 5 stjärnor men, Är dock grymt besviken på att man bara kan få ansiktsmasker när man bytar in sina burkar. Det är det enda jag inte använder. Har frågat om man hade kunnat ta 10 burkar mot en facescrub eller massagekaka men nope. Finns ju liksom ingen anledning för mig att spara på mig en massa burkar som tar plats samt jag ska kånka med till butiken för en ansiktsmask jag inte använder. Byta ert inbytessystem mot artiklar i en viss prisklass så rättvisare för alla. Just nu är det lite som "Lämna in 5 burkar mot en grillad kyckling. Men jag är vegan kan jag byta till böngrytan? Nope, endast grillad kyckling".
Personalen är alltid så trevliga och har verkligen kundservice. De är riktigt grymma på sin grej och rekommenderar alltid bra saker!
Jag kom in och ville ha hjälp med en face wash och mosteriser, Hör kom Martina och vi gick igenom en hel del. Hon kan sin grej och gav mig en ordenlig rutin att följa. Jättetrevligt!!
Jag o min vän fick megabra tips från Sanna, här kan man handla alla möjliga gåvor!!
Fantastiskt service från Sanna , så goda tips och vilka dofter ...en upplevelse helt enkelt
En mer färgsprakande butik än Lush får man leta efter : här kan man köpa handgjorda tvålar efter vikt och diverse hud/hår-produkter. Kunnig och hjälpsam personal som gärna tipsar och guidar dig rätt i denna djungel. Mycket veganska alternativ.
Alltid lika kul att vara där inne. Köpte en shampokaka inför en resa och även en bodyskrubb med gudomlig doft! Trevliga försäljare, som alltid!
Bästa märket med produkter som gör gott för både kropp och själ. Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Mycket trevlig personal, personlig service och det där lilla extra. Var på resande fot och hade sikte på "den vanliga inköpslistan" samt inte så mycket tid att kolla in nyheter. Personalen var mycket hjälpsam och kunnig. Tipsade och skickade med prover samt en extra gåva jag hittade när jag kom hem. Just Lush i Malmö rekommenderas varmt.
Camilla var jätte trevlig och visade allting och hur man ska använda krämerna. Stort tack
Comment on this business

to add LUSH map to your website;