facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lustfyllt

Lustfyllt
"Välkomna till Lustfyllt, en oas med böljande Vätterutsikt i vackra Munkaskog.Vi har öppet söndagar mellan kl 10-14 för vår omtyckta brunch.Efter den 29/5 öppnar vi upp lustfyllt varje dag för mat och fika under hela sommaren. Vissa lördagar är reserverade för bröllopPlease visit our website for correct opening hours."
Address: Munkaskogs Gård , Habo 566 91, F, SE
Phone: +46 36 476 85
City: Habo
Zip Code: 566 91



related searches: Lustfyllt facebook, Kroatorpet
Similar places near
JOBmeal Jönköping JOBmeal Jönköping 3 km Nu tvätta jag ju bilen i samma hus som JOBmeal
Hembygdsgård Hembygdsgård 21 km trevliga hus men obehaglig plats
Reviews
Vilket underbart ställe!! Jag bor i Stockholm men är i Habo en hel del för mina kusiner bor där. Vi hade abonnerat det här otroligt fina stället för en överraskningssextioårsfest och varenda sak var alldeles fantastisk! Maten var fantastisk, servicen var fantastiskt, stället var fantastiskt. Allt var underbart! Supergod mat vi tog vårbuffén, ägaren var verkligen otroligt och ordnade allt enligt våra önskemål. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer och kommer tillbaka för brunch nästa gång jag är i Habo!
Vackert ställe med jättedålig mat tyvärr. Vi var 5 st och tre olika rätter serverades vårt sällskap och ingen var nöjd. Däremot var personalen riktigt bra och serviceminded.Mat: 1/5
Supermysigt ställe med fantastiskt läge. Man kommer dit och andas ut , lugnet tar över en. Vi var på deras fantastiska fikabuffe och det fanns mycket välja på. Saknade dock lite fler matiga alternativ men absolut inget att klaga på . Fantastiska omgivningar och miljö
Fantastiskt ställe med mkt god buffé av småvarmt, kakor, bakelser, tårtor och pajer! Precis vid Vätterns strand! Gott om sittplatser både inne och ute!
Otroligt fint beläget med utsikt över Vättern. Lustfyllt är inrett som en gammal lada med smakfulla detaljer överallt, lokalen är ljus och fin. Det finns också en stor utomhusdel med många sittplatser där man kan njuta av utsikten och solen. Maten håller mycket hög standard och det finns alternativ för alla. Rekommenderas varmt!
Otroligt mysigt ställe som ligger med en fantastisk utsikt över Vättern. Köpte fikabuffé för 225:- och den höll absolut måttet! Flera tårtor, bakelser och kakor. Och även mer matiga alternativ med skinka, kyckling och fisk i plockformat.
Restaurang och café beläget precis bredvid Vätterns strand på den västra sidan. Fantasiskt god mat på hög nivå. Omgivet av en otroligt vacker miljö och med utsikt över Vättern. Mycket mysig inredning i shabby shic stil och med en kunnig och service inriktad personal. Rekommenderas till alla som uppskattar god mat med det där lilla extra.
Vi åt inte, bara förhandskollade. Trevlig miljö och tillmötesgående personal.Tjänst: 5/5
Ett ställe man bara måste besöka! Ett stort plus till personalen som var mycket service inriktad.
Supermysigt ställe! Trevlig personal! En stor kakbuff'e med hembakade kakor av alla slag. Härliga tårtor! En fröjd för ögat och munnen! Hade önskat lite mer av den matiga delen.
Comment on this business

to add Lustfyllt map to your website;