facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lustiga Landet

Lustiga Landet

About

Här finns ett utomhuslekland med hinderbanor, labyrinter och annat skoj för barn och föräldrar. Kom & hälsa på!

Story

Stängt för säsongen!

Här finns ett utomhuslekland/äventyrslek med hinderbanor, labyrinter och annat skoj. Kolla hemsidan för aktuella öppettider!

Min vision är att Lustiga landet blir det perfekta utflyktsmålet för barn och föräldrar!
Ett ställe där lek och bus får ta massor av plats, där vi är utomhus och får roliga minnen tillsammans! Ett ställe där vi tar en paus i från våra skärmar och upptäcker vad som finns runt oss och där vi stärker gemenskapen med våra barn!

Dela gärna sidan för att hjälpa mig sprida informationen till fler som vill upptäcka utflyktsmålet! :)

Address: Säby 125, 71991 Vintrosa
Phone: +46723704889
es.tednalagitsul@tkatnok
City: Vintrosa
Zip Code: 71991



related searches: Tant Grön Vintrosa, Hallagårdens Djurpark
Similar places near
JZ Dansstudio JZ Dansstudio 1 km Kom och prova på olika stilar Hip-Hop, Jazz Modern, Ragga, Show dans, Barndans, Dansm...
Björntorpets Islandshästgård Björntorpets Islandshästgård 4 km Jätte mysig gård med massa djur som.fick springa omkring , god glass å trevliga ägare...
Reviews
Fantastiskt ställe! Vilket barn tycker inte om att klättra? Roligt, utvecklande och lärorik! Det syns hur mycket kärlek är i hela verksamheten och allt är så genomtänkt! Känns så mysigt och lugn inne, perfekt för familjedag! Passar för barn över 2.5 år skulle jag säga : Definitivt kommer tillbaka!
Superkul och så roligt att det inte är mainstream kommersiellt jippoland! - Kanske lite för många stationer för att kunna hålla hög klass på samtliga, men absolut värt att besöka!
Trevliga små äventyr för yngre barn. Mycket uppskattat av barnbarnen!
Helt perfekt för barnfamiljer, hinderbanor och mycket klättring och andra roliga aktiviteter, ta med egen fika och bara njut.Förbokas och entré kostar 100 per barn och 30 för vuxen.
En plats för hela familjen, olika sorts äventyr och utmaningar som passar alla åldrar!
Super kul för både vuxna och barn . Elog till dom som driver denna stället och byggt upp
En väldigt fin och rolig utomhus lekpark. Rolig bana genom härlig natur. Verkligen uppskattat för både oss vuxna och en 5,5-åring. Vi kommer garanterat tillbaka
Superskoj aktivitet för barn från 2-3 år och uppåt! Många många roliga banor och uppgifter i skogen och välordnat, enkelt att hitta och trevligt. Finns många bord där man kan ta fika/lunch och det går att köpa fika, kaffe, dricka. Kanske kan vara lite knöckligt att ta sig fram med barnvagn.
Kul för hela familjen! Inte de absolut minsta barnen Överträffade mina förväntningar.
Comment on this business

to add Lustiga Landet map to your website;