facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lustigkullagrillen

Address: Bergslagsvägen 41 , Hallstahammar 734 40, U, SE
Phone: +46 220 151 36
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 40


Reviews
Ligger tillgängligt från väg 252, och var inga problem att parker med husvagnen mittemot. Något väl saltade pommes men väldigt goda såser. Trevlig personal men för en förhöjd upplevelse skulle det vara trevligt med riktiga tallrikar och bestick.
Absolut värd ett besök! Fantastiska burgare och stripes! Leende personal med humor!Mat: 5/5
Maten ät utmärkt , men interiören är inte så mysig.
Toppen service och schysst käk. Rekommenderar verkligen högrevsburgaren och mjukglass Parkering: Ca 14 platser men aldrig fullt Tillgänglighet för rullstol: På första plan
Bra råvaror och vällagad mat serverad med en imponerande mängd pommes frites. Samt genuint trevlig personal, allt man kan önska av en grill längs vägen.
Det var ett par år sen jag åt här nu, brukade bo i närheten. Jag har funderat på om det bara är nostalgi som gjort att jag längtat efter deras mat. Men idag fick jag bekräftat för mig själv, det är helt enkelt för att det är gott på riktigt. Tackar!
Deras högrevshamburgare är sjukt god! En av de godaste hamburgarna jag ätit
Alltid god glass, god korv och goda hamburgare
Maten var bra och man fick så man blev mätt. Men små plastbestick att äta med och personalen var bitter o sa inte mkt alls. Hade det vart lite större bestick och ett trevligt bemötande hade det vart en 5a. Men tyvärr 3a för maten iaf.
Supergod falafel, rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Lustigkullagrillen map to your website;