facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lux-Case.se

About

Sveriges största utbud av mobilskal till iPhone, Samsung, Sony, LG, HTC, mm. Gratis Frakt oavsett orderstorlek. - Tryggt, Enkelt, Billigt.
>>> http://lux-case.se

Story

Detta är det officiella Facebook-sidan för http://Lux-Case.se - Där vi erbjuder Nordens bredaste selektion av skal, fodral och andra tillbehör till smartphones. Det stora urvalet innebär att oavsett vilken telefon du har så finns det massvis av prylar till den hos oss!

Det innebär även att sakerna finns i mängder av olika utföranden, kulörer och stilar. Du kan välja tillbehör som passar dina kläder, din attityd, ditt humör eller bara din smak.

Du kanske söker mobilskal till Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG Optimus, HTC One, Nokia Lumia, Sony Xperia, Google Nexus, Huawei Ascend, Motorola, Lenovo, BlackBerry, Ericsson eller varför inte skal till en tablet?

Det finns självklart även fodral, mobilväskor, biltillbehör och mycket mer på Lux-Case.se och allting har alltid gratis frakt! Om något skulle missnöja, förvirra eller förarga dig så är det bara att kontakta vår support. De hjälper dig att finna en lösning som lämnar alla nöjda!



"Sveriges bredaste sortiment på mobiltillbehör."
Address:
Phone: 040 66 88 008
City: Malmö


Similar places near
Telefonbutik.se Telefonbutik.se 2 km Behövde hjälp med att byta skärm, Iphone 7 plus. De hade direkt tider så gick på drop...
Golden Concept Golden Concept 2 km Golden Concept is a Swedish luxury brand providing personalized technology that combi...
ResQ My Device ResQ My Device 5 km Blev superfint bemött och fick jätte fin support av Ibrahim & sedan även av Emil....
Reviews
Brett utbud av skal. Beställde till två olika Samsung och en motorola. Omöjligt att hitta i fysiska butiker. Lite buggig när jag skulle lägga den ena varan i kassan men i övrigt var det mycket enkelt att söka fram det jag behövde. Hoppas ni att skalen är fina när de kommer fram, det återstår att se.
Nästan för många band och märken men hittade en snyggt snabbt.
Stort sortiment och bra priser. Extra plus för fraktfritt och snabb leverans.
Lätt att hitta på eran sida.vettiga priser gratis frakt helt ok Kenneth
Fin och enkel sida att hitta saker på. Snabb leverans och bra saker med kvalitet.
Mängden av sjyssta fodral och skalskydd kan tillfredsställa även värsta nördar
Mycket enkelt och bra att handla. Tackar så mycket! /Peter
Jag har handlat otroligt mycket hos Lux case och jag har aldrig varit missnöjd. Trevlig och kunnig personal har dom också, jag kan rekommendera lux case.
Blev glad överraskat har kollat på stan behöver verkligen ett ny .Många jätte snygga att välja på .hoppas mina förväntningar infriades. Tack ‍
Fint och Lätt att handla. Överskådligt att leta. Synd bara att "snabb-leverans inte kunde väljas bort. Kostar då extra.
Comment on this business

Directions to Lux-Case.se with public transportation


Malmö Rosengård station 100 meters
5
9
Pågatågen
Malmö Annelund 210 meters
5
9
Malmö Bennets väg 230 meters
35

to add Lux-Case.se map to your website;