facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älvängens cykel

Älvängens cykel

About

KÄNDA MÄRKEN- RÄTT PRISER SE Hemsidan www.alvangenscykel.se

Story

Säljer cyklar och övriga produkter till de bästa priserna och har full service. Plus att vi idag också skickar cyklar över hela landet.



"Älvängens Cykel startades i Trollhättan 1949 och flyttades till Älvängen 1967 Grundare Herbert Lööf.Vår affärsidé är att sälja kvalitetscyklar på nätet och i butik till rätt pris och med ett brett urval. Vi levererar alltid våra cyklar monterade ur butiken så att du kan cykla hem på din nya hoj och Göteborg är inget avstånd numera, då det finns el cyklar.Beställer du en cykel via nätet så monterar du själv pedaler och dra åt styret, men växlar och bromsar har vi kollat och justerat in före leverans.Vi har en hög servicenivå tack vare vår välutrustade cykelverkstad.Vi erbjuder dig som kund, allt från de minsta barncyklarna till de mer avancerade cyklarna."
Address: GÖTEBORGSVÄGEN 58, 44632 Älvängen
Phone: 0303746873
City: Älvängen
Zip Code: 44632



related searches:
Reviews
Alltid lika serviceminded oavsett om jag ska köpa något litet eller stort. Väldigt kunniga och jag som kund har ett högt förtroende för personalens kompetens!
Vilken himla trevlig butik och hjälpsam personal. Behövde bara lite billiga smådelar för att se om jag kan rädda en gammal cykel och de var lika hjälpsamma som om jag hade köpt något dyrt. För eller senare kommer jag behöva köpa cykel och då går jag garanterat hit.
Finfin service och stort utbud till vettiga priser. Det betyder mycket för oss att sonen fick testa olika cyklar innan köp.
Förtjänar verkligen sitt höga betyg och fina omdömen! Inhandlade en barnstol till cykeln, fick bra och vad som kämdes som ärlig feedback kring produkterna. Även om priset är aningen högre än att beställa online så är det ju också servicen och möjligheten till den fysiska hjälpen samt att kunna kolla/känna på produkten som kostar och det va jag nöjd med att betala för. Tack för hjälpen!
Trevlig personal och bra service. Priserna är dock lite höga.
Skulle köpa ett nytt bakhjul, som blivit stulet, men de hade inte rätt hjul inne. Lämnade cykeln där och fick ett pris för hjul och montering. Visar sig sedan att de slängt dit lite bromsklossar också med extra kostnad utan att hört av sig innan. Intressant taktik till merförsäljning. Är ju ändå standard att ringa kunden innan man tar sig sådana friheter…
Snabb kundservice, snabb leverans och cykeln var väl paketerad. Inget att klaga på här inte.
Superbra priser och utmärkt service. Stort utbud
Missade den fria servicen med 12 timmar på min dotters MTB och då fick jag kalla handen. Bra på att sälja men sämre på kundvård. Skulle rekommendera Sävedalens istället.
Undvik Dom säger ett pris som man går med på innan arbete och ger sedan ett annat högre pris efter att arbete är utfört.
Comment on this business

to add Älvängens cykel map to your website;