facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älvängens Pizzeria

Address: Göteborgsvägen 68, 446 32 Älvängen
Phone: (0303) 74 62 52
City: Älvängen
Zip Code: 446 32



related searches: Pizza Portobello, Pizzeria i Bohus, Mat Älvängen, Stjärnpizza, Indian Corner Nol, Foodora ale, Mr Johansson, Portobello recept
Similar places near
Portobello pizzeria Portobello pizzeria 135 meter Mycket god service och mat. En mycket generös familjepizza som räcker till två föräld...
Pizzeria DaMille Pizzeria DaMille 363 meter Pizzan från barndomen blir aldrig tråkig. Mums!
Reviews
De ger inte maten o vägrar göra rätt för sig att ge ny mat eller pengarna tillbaka! Så handla inte där. Ni blir besvikna Här ser ni kvittot också.
Har ätit här flera gånger och detta är mitt favorit ställe att äta i Älvängen! Jättebra service och personal! Kudos till killen som står vid kassan, han är jätte snäll och skön att prata med. :
Väldigt lite ingredienser på pizzan. Men bra service.Mat: 2/5
Väldigt goda pizzor och trevlig personal! Vi väljer ofta kebabpizza och en av de vegetariska alternativ.
Betalade 112 kr för en Afrikana med oxfile och extra skinka. Fick den tunnaste minsta pizzan någonsin, där oxfilén lyste med sin frånvaro. Jag brukar inte orka en hel pizza vanligen, men här åt jag hela pizzan och var fortfarande jättehungrig. Sjukt dåligt, beställer aldrig mer pizza här.
Professionell pizzeria med trevligt bemötande personal. Jättegoda pizzor, stor urval och man har alltid en klubba eller baklava på köpet. En vanlig pizzeria med det lilla extra. Så lite men betyder så mycket i vardagen. Rekommenderar starkt för de som inte varit där men är nyfikna.
Vi stannade förbi spontant med tre hungriga barn. Överraskande goda pizzor och alla blev verkligen proppmätta. Bästa pizzorna på mycket länge, kan verkligen rekommenderas!
Går inte dit så ofta. Men det är mycket goda pizzor och hamburgare så det är inget fel på maten.
Åt här av en slump. Var vansinnigt gott så lär äta där fler gånger när jag har vägarna förbi.
För lite ost och pålägg på pizzan. Ingen vinäger i pizzasalladen.
Comment on this business

to add Älvängens Pizzeria map to your website;