facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älvsjö stadsdelsförvaltning, Stockholms stad

Älvsjö stadsdelsförvaltning, Stockholms stad

About

Välkommen till Älvsjö stadsdelsförvaltnings sida på Facebook. Här publicerar vi nyheter, evenemang och beslut inom Älvsjö som kan vara av intresse för dig som bor eller arbetar i Älvsjö med omnejd.
https://stad.stockholm/alvsjo/

Story

Älvsjö stadsdelsförvaltning ansvarar för en stor del av den kommunala servicen inom Älvsjö stadsdelsområde. Vi ansvarar för stadsmiljöarbetet som till exempel drift och underhåll av parker, plan- och miljöfrågor samt medborgardialoger. I Älvsjö har vi många parker och grönområden, vi har en slottspark, ett natur- och friluftsområde som också är ett naturreserverat, flera lekparker och utegym. Vi har odlingslotter och ett strandbad.

Stadsdelsförvaltningen ansvarar för ett 20-tal kommunala förskolor, en öppen förskola och en parklek för de yngre barnen. Vi har fältassistenter och en ungdomsgård som arbetar med ungdomar. Vid stadsdelsförvaltningen erbjuder vi även löpande föräldrastödsprogram.

Vi ansvarar för biståndsbedömning inom äldreomsorg och omsorgen för personer med funktionsnedsättning. Vidare har vi vård- och omsorgsboende samt öppna mötesplatser för äldre, vi har flera gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning. Vid stadsdelsförvaltningen finns även hemtjänst, avlösar- och ledsagarservice.

Stadsdelsförvaltningen erbjuder missbruksbehandling, stöd till våldsutsatta, utreder behovet av ekonomiskt bistånd, erbjuder öppenvård och familjebehandling. Vi har även budget- och skuldrådgivning. Vårt medborgarkontor är öppet alla vardagar och erbjuder samhällsvägledning. I lokalen finns även ett bibliotek.

Dessutom kan du vara med och påverka. En gång i månaden sammanträder stadsdelsnämnden på medborgarkontoret. I stadsdelsnämnden sitter förtroendevalda lokalpolitiker som är bosatta i Älvsjö. Mötet börjar alltid med en öppen frågestund då du har möjlighet att ställa frågor till nämnden. Du kan även skicka in medborgarfrågor.

https://edokmeetings.stockholm.se/committees/alvsjo-stadsdelsnamnd

Address: Besöksadress: Älvsjö stationsgata 21, Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-508 21 000
City: Älvsjö


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Stockholms kommun, Älvsjö Stockholm, Östermalms stadsdelsförvaltning, Jobba i Stockholms stad, Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning, Områdesfakta Stockholm, Stockholm stad anslagstavla, Stockholm Kommun kontakt
Similar places near
Femte Elementet Femte Elementet 127 meter
IF Metall Stockholms Län IF Metall Stockholms Län 261 meter Facklig Utbildningsplats
Reviews
Ett mycket otrevligt bemötande i telefonplan den 17 juni 2022, skicka vskterna på charmkurs så blir allt trevligare
jag fick väldigt bra hjälp här under en tid, och jag fick känslan av att handläggarna brydde sig på riktigt.
Värdelös konsumentrådgivning.
Comment on this business

to add Älvsjö stadsdelsförvaltning, Stockholms stad map to your website;