facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älvsjö Tandvård

Älvsjö Tandvård

About

Erfarna tandläkare och tandhygienist mitt i Älvsjö centrum. Vi erbjuder tandvård med hög kvalitet och attraktiva öppettider fram till kl 20. Inga kötider.

Story

Vill du ha tandvård med hög kvalitet, långa öppettider och inga kötider?
Vi kan lova snabba tider och vanlig tandvård med ovanligt hög service, kvalitet och tillgänglighet.
Utöver sedvanlig tandvård kav även erbjuda tandblekning, implantatbehandling, kosmetik, tandstensborttagning, kirurgi mm.
Vi är knutna till Försäkringskassan och har samma prislista som Folktandvården.
Hos oss kan du känna dig trygg.

Lista er hos oss.



"Tandvård med snabba tider, hög kvalitet, generösa öppettider och rimliga priser"
Address: Prästgårdsgränd 4, 12544 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0812854555
City: Älvsjö
Zip Code: 12544


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 15:00
Saturday: 09:00 - 14:00


related searches: Folktandvården, Folktandvården Stockholm, Tand 11 Älvsjö, Rotkanal pris, Tandfyllning pris, Tandläkare Fruängen, Aqua Dental Stockholm, Folktandvården priser
Reviews
Jag är jättenöjd med Älvsjö Tandvård. Har gått där ett bra tag nu och fått hjälp med olika problem lagningar, bettskena, ny tand, blekning men framför allt har jag fått till en bra tandvårdsrutin så att jag förhoppningsvis slipper mer problem i framtiden. Alla jag har träffat har varit toppen! De är duktiga och noggranna och trevliga och när jag varit nervös har jag fått ett jättefint bemötande. Dessutom är de alltid flexibla och det är lätt att få tider också akut eller på kvällstid om det behövs. Jag kan varmt rekommendera Älvsjö Tandvård.
Har varit hos er flertal gånger och och utförd olika behandlingar. Min upplevelse är att ni tar överpriser. Ni må vara privata men att bokas in för en specifik behandling och sen få en käftsmäll med en massa extra tillägg för saker som från början inte var överenskomna eller inbokade det är bara oseriöst och i min värld oprofessionellt. Jag har gått privat i flera år och aldrig varit med om det här sättet att jobba.
Jag har alltid tagit hand om tänderna men jag hade ändå tandsten så framöver går jag på regelbundna kontroller. Ahmed är väldigt snäll och försiktig när han rengör och när det var dags att blästra tänderna efteråt så tog han bort mina små missfärgningar på tuggytan av molarerna, det var verkligen uppskattat för jag hade stött mig på att jag inte kunnat ta bort dem med hjälp av vanlig tandborstning. Ska definitivt börja använda tandtråd efter besöket, jag visste inte att det lilla arbetet man lägger in på att använda tandtråd gör att placken inte får fäste och tandstenen inte kan börja växa. Stort tack för en jättefin rengöring!
De gissar och jag ska ta besluten. Inte lätt om man inte själv är tandläkare. Nästa försök blir en bettskena. 4000kr. Om det blir bättre av det vet nog ingen. Domningar I kinden efter insatt tandbro.
Stort tack till tandläkare Mongi hans tandsköterska Manisha och tandhygienist Ahmed för ett jättebra jobb. Fina och fräscha lokaler och trevlig personal. Rekommenderar varmt!
Biljiana i receptionen är en klippa och löser alltid allting . Lätt att få snabba tider vid behov. Alla tandläkare och tandhygienister ,vi träffat, är proffsiga och snälla med hela familjen . Bästa tandläkarmottagningen!!
Nihan Yilmaz är den absolut mest fantastiska duktigaste tandläkare jag har gått hos. Har stor tandläkarskräck men kände mig trygg genom hela behandlingen.
De har inte ens titta på tänderna och så att de har djort undersökning och det kostade 3500kr. Från början skulle kosta 200kr. Jag fick betala 200+2600kr. Och fick inte tillräckligt info. Gå ditt om du vill förlora både tid och pengar.
Jag besökte tandhygienist Ahmed Abbas och fick ett fantastiskt bemötande. Han var lugn, behaglig, professionell, lyhörd och lätt att prata med. Jag kommer 100% besöka honom igen. Rekommenderar starkt!
Allt toppen!!! Trevlig, noggrann och omtänksam då jag var lite spänd inför besöket. Kommer snart tillbaka! :-
Comment on this business

Directions to Älvsjö Tandvård with public transportation


Prästgårdsgärdet 90 meters
142
144
145
190
803
Älvsjö station 110 meters
Älvsjö station 120 meters
142
143
144
145
161
163
167
173
190
726
803
Älvsjö station (Stockholm) 120 meters
Älvsjö 130 meters
40
41
42X
43
43X
44

to add Älvsjö Tandvård map to your website;