facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älvsjömässan

Address: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: (08) 992840
City: Älvsjö
Zip Code: 125 30



related searches: Älvsjömässan Parkering, Älvsjömässan Padel, Älvsjömässan vaccin, Älvsjömässan adress, Kistamässan, Mässvägen 1 Älvsjö, Mässor Stockholm 2022, Mässor 2022
Similar places near
Stockholmsmässan Stockholmsmässan 57 meter Så kul att vara på FORMEX mässan! Helt otroligt fina prylar och verkligen mycket desi...
Reviews
Så kul att vara på FORMEX mässan! Helt otroligt fina prylar och verkligen mycket design. Det var en hel del att titta på så man var där fram tills det stängde vid 18.00. Åt en god lunchbuffé på The Garden restaurant och fortsatte sedan vidare för att titta på mer inredningsdetaljer.
Besökte trädgårdsmässan i början av april. Trevlig mässhall som rymmer många utställare och besökare. Hade varit bra med fler sittplatser vid restaurangerna och även platser för att bara vila fötterna under en lång mässdag. På toaletten fanns information om "nya coronaviruset" daterad början av 2020. Kanske dags för en uppdatering .
Var på Hundutställningen lö. 10/12. Där vår hunds syster vann en massa priser. Trevlig och hjälpsam personal. Stort och fint m de olika hallarna. Lätt att hitta där inne. Bra skyltat.
Trädgårdmässan så gillar man det är det absolut värt ett besök för det var många intressanta växter, blommor och prylar. Jag har sett nära 2 kända trådgärdsförfattare från TV program var på plats.
Alltid lika trevligt att komma hit. Så många fina växter och allt annat. Återkommer många år framöver!
Trevlig mässa, över förväntan. Lite kallt. Många utställare. Jag var där som gäst. Rent, snyggt, bra arrangerat.
Socionomdagarna i november varje år! Bra tillfälle att fördjupa sig i hur vi bättre kan stödja barn och unga genom tidiga och samordnade insatser, och rätt stöd i rätt tid! Där har skolan en mycket viktig roll. #skolverket
Bra sy- och hantverksmässa 2022 med inriktning på tyger och garn. Tyvärr blev fikapausen ett bottennapp då cafeterian hade ovanligt fantasilösa smörgåsar i förhållande till priset. Föregående mässor, innan Covid, hade man trevliga baguetter med kycklingröra och andra fyllningar men denna gång var det bara traditionell ost och skinka med något i grönsaksväg. Torrt, trist, mycket bröd och dyrt vilket det i och för sig alltid är men förut fick man i alla fall något smakligt för pengarna. Så besviken på detta men själva mässan var som sagt bra. Hoppas på en förändring till nästa år.
Var på Allt för hälsan och Food och vin /Choklad festivalen Älvsjömässan /Sthlm Det var mycket mindre än det brukar.
Jag besökte Sy och hantverksmässan som tyvärr var en stor besvikelse i år. Mest garn och svindyra tyger och knappt nåt hantverk alls. Väldigt enformigt och när en relativt liten plats kostar 16000 för en helg och de dessutom tar 165 kronor i inträde så blir det inte värt det för varken besökare eller säljare. Inga mindre företag har råd att stå där och det resulterar i bara en massa av samma lika i hela lokalen. Väldigt tråkigt. Borde i vilket fall döpas om till textilfestivalen för något hantverk syns knappt till.
Comment on this business

Directions to Älvsjömässan with public transportation


Älvsjö station (Stockholm) 140 meters
Älvsjö station 140 meters
Älvsjö 160 meters
40
41
42X
43
43X
44
Prästgårdsgärdet 170 meters
142
144
145
190
803
Älvsjö station 170 meters
142
143
144
145
161
163
167
173
190
726
803

to add Älvsjömässan map to your website;