facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lyckåhem Hotell & Vandrarhem

About

Hotell & Vandrarhem i Karlskrona/Lyckeby
www.lyckahem.se

Story

Vi erbjuder ett bra och prisvärt boende som passar alla det finns både hotell och vandrarhemsrum ,vi bjuder på kaffe te och kakor under receptionens öppettider! Det finns möjlighet till grillning och avkoppling i vår stora trädgård, med möjlighet att spela kubb, badminton och krocket. Vi erbjuder personlig service och har jourbemanning även nattetid.
www.lyckahem.se

Address: Afvelgärdevägen 31, 37163 Lyckeby, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0455-96000
City: Lyckeby
Zip Code: 37163



related searches: Motellet Karlskrona
Reviews
Nyrenoverat rum med två enkelsängar och en våningssäng. Alla med resår- och bäddmadrass. MEN inte en enda krok i hela badrummet!! Vi kunde alltså inte hänga upp en enda handduk. Bra med kyl och frys på rummet. Men något högljutt tyckte den som sov närmast. Bra svensk frukost med ägg, frallor, pålägg, grönsaker, youghurt, kaffe mm. Utan AC antar jag att det kan bli rätt varmt på sommaren.
Trevlig personal, enkelt att boka, riktigt rent på rummet med pentry. Bra kuddar, bekväm säng. Badrummet utan anmärkning. Frukosten helt ok. Fri parkering. Bastu och gym finns. Rekommenderas.
Lite svårt att hitta. Små rum, men tv på rummet. Typiskt vandrarhem, men separata rum, delad toalett.Rum: 2/5
Okej rum, dock varm. Badrummet är nyrenoverat. Frukosten är tillräcklig med håller inte någon högre standard. Man fick frukostpåse, ingen buffé pga pandemi. Dålig isolering mellan rummen, blev störd av grannarna som var högljudda i sina rum.
Mysigt ställe med sköna sängar och nyrenoverade rum och det finns även kök i rummet och sen kök som man delar med de andra,köken som är i de allmänna utrymmena är bra utrustade så man kan laga mat i allt från ugnsform till vanlig stekt mat och sen finns även en fin grill på ute platsen. De håller även på att renovera rummen men det är inget som man blir störd av för de sköter det professionellt. Jag kan helt klart rekommendera detta ställe för övernattning.
För priset kan man inte vara annat än nöjd. Ligger fint, trädgården blir vackrare med åren, bra med utemöbler och grillmöjligheter, personalen är kanon extra kanon till Vimmerby frukosten helt klart godkänd. Sen finns det massor små saker man kan fascineras över, enkla småsaker som skulle betyda så mkt om dom fixades men som stått orört sen sist. På nåt vis är det en del av charmen. Med lite humor stortrivs man här
Kunde ha varit ett charmigt hotell. Tyvärr var mycket provisoriskt och billigt ordnat/ renoverat. Det kändes inte helt genuint. Ett bullrigt kylskåp på rummet, en extrasäng som fälls ihop då man sätter sig på den, spånskivor i korridorerna. Frukosten var ganska bra och kaffe med bulle då man kom var trevligt.
Positivt överraskad över hur fräscht vårt rum kändes! Sköna sängar och tyst omgivning. Perfekt läge om man har bil. Ett prisvärt vandrarhem. Det enda negativa är att det blir varmt på rummet, snällt nog har de fixat en bordsfläkt åtminstone!
Mycket smutsigt både inne och ute fullt med fimpar och skräp på innergård och platsen vid nödutgångar . frukost var bra .
Bra pris utmärkt frukost Vid E22 10 minuter till centrumRum: 4/5
Comment on this business

to add Lyckåhem Hotell & Vandrarhem map to your website;