facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lyckans Stenugnsbageri

Lyckans Stenugnsbageri

Story

Vi vill kunna erbjuda bröd som är gott, hälsosamt, rättvist, mättar och är vackert att se på. Vi vill bidra till utvecklingen av vår landsbygd så att den blir levande året runt istället för bara under några månader på sommaren när alla turister kommer. Vi hoppas kunna inspirera andra till att våga starta småskaliga företag.

Address: Lyckan, 456 93 Hunnebostrand
Phone: 0523-33909 0738-080830
City: Hunnebostrand
Zip Code: 456 93


Similar places near
Strands Skafferi Strands Skafferi 6 km Under Adventshelgerna flyttar Strands Skafferi in på Strandsgatan 36. Vi fyller Skaff...
Reviews
Fick tyvärr en latte som var så het att jag brände mig, smakade också som att mjölken var skummad tills bränd. Syns ju också på skummet att det är för hårt skummat och därmed skummat för varmt... ändå okej med tjockt skum, framförallt besviken på bränd smak, bränd tunga och svalg. De hade inga bröd kvar sa de, men då jag pekade på bullar som låg på en plåt färdiga sålde de ändå två stycken. Sedan kom en man och två barn som verkade känna personalen, då fanns det helt plötsligt vaniljbullar. Slappt bemötande. Torr bulle. Inte ens bra pris. Inte så mycket positivt med andra ord. Fick en vanlig kaffe istället. Fint på insidan. Välj bryggkaffe och något annat än bullar. Kan ju varit så att de hade en dålig dag? Eller att det var en sommarvikarie som inte fått möjlighet att lära sig.
Kan vare en av det godaste bullar jag ätit. Citron och vaniljbulle. Till frukost blir det durumvete bröd. Ser framemot det. Helt klart värt en omväg. Det verkar White guide också tycka år efter år. Matiga mackor och många olika bakverk står på menyn. Ät här eller ta med. Litet sortiment av lokala och väl valda andra producenter.
Precis som det skall vara! Ett bageri som erbjuder sant hantverk i kombination med närodlat och utvalda produkter från små seriösa tillverkare. Vi tog med oss flera olika mackor som samtliga var väldigt goda. Vill även nämna att man använde ostar från gårdsmejeri- gott.
Fantastiskt bageri med surdegsbröd i massor. Bra pris till det hantverk det är med lokala råvaror av bra kvalitet. Härligt utflyktsmål för en lunch och/eller fika och se till att inte åka därifrån utan minst ett bröd under armen. Väldigt bra att man får smaka på de olika bröden får att på så sätt få utforska dagens utbud.
Vi åt en väldigt god chiabata och en mjuk kaka. Fin och trevlig miljö och ett vänligt bemötande.
Jättebra smörgåsar, sjukt gott bröd och härliga kakor. Trevlig personal, mysigt lite café, och även trevligare om vädret tillåter att sitta utomhus. Lite dyrt, men kvalitet kostar och det är värt priset
Alltid så gott och med underbar kvalitet på allt de gör. Väl värt en utflykt. Super tasty baked goods, sandwiches etc. So worth going there.
Mycket gott bröd som de dessutom kan göra underbara smörgåsar av. Finfina bullar också!
Härligt litet bageri. Det går även bra att äta lunch här.
Kan inte säga annat än wow!! Fantastiskt bröd och bakverk. Fin uteplats att sitta på och vovven var välkommen.
Comment on this business

to add Lyckans Stenugnsbageri map to your website;