facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lydias Massage

Lydias Massage

About

Diplomerad Friskvårdsmassör. Unna dig själv och boka en svensk klassisk helkroppsmassage!

Samarbetar med Kristallbäcken som min mor och syster driver.

Address: Hagbyvägen 3, 74010 Almunge
Phone: 0722292426
City: Almunge
Zip Code: 74010


Similar places near
Makeup By Malin AB Makeup By Malin AB 2 km Frilansande Master Makeup Artist/Hårstylist...
Reviews
Bra och proffsig massage. Väldigt liten salong och brist på musik under massagen samt att det blev en del avbrott under massagen nekar salongen 5 av 5 men överlag var det bra.
Super duktig stark tjej.. känner mig mycket lättare i kroppen. Nu orkar bära ungarna igen !! ..
Mår som en kung efter en helt unik massage av lydia. Lokalen är helt okej och jag upplevde det fräsch och stort. Tyvärr så pratar inte hon svenska men gick helt ok att kommunicera på engelska. Mig kommer hon få se igen.
Mycket trevlig Engelsk talande massös. - Hårt och mjuk på samma gång, Thailändsk Massage med eller utan olja. behaglig, avslappnande och med stort hjärta/ empati.. grundat i Thai tänkande..
Lydia message hon proffsig hon är väldigt bra med massage och platsen är väldigt ren och badrummet är också och Lydia är bra tack Lydia
Mycket bra massage.
Översatt av Google Lydia ger den bästa thaimassage jag någonsin haft ..och jag har varit hos många som erbjuder thaimassage i Australien, sverige och thailand! vi är så lyckligt lottade som har henne i Tyresö. jag skulle resa hit även om jag bodde på andra sidan stan om jag ska vara ärlig.. Original Lydia gives the best thai massage i have ever had ..and i have been to many people offering thai massage in australia, sweden, and thailand! we are so lucky to have her in tyresö. i would travel to here even if i lived on other side of town tho to be honest..
Comment on this business

to add Lydias Massage map to your website;