facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lydinge Resort

Lydinge Resort

About

Hotell - Golf - Konferens - Restaurang - Relax

Story

Golf - Hotell - Restaurang - Konferens - Relax

Address: Lydingevägen 1, 265 75 Hyllinge
Phone: 042 - 22 55 46
City: Hyllinge
Zip Code: 265 75


Similar places near
Lydinge Resort's Tävlingsverksamhet Lydinge Resort's Tävlingsverksamhet 28 meter Bodde bara på hotellet vilket överraskade med riktigt fina rum och god frukost. Inche...
Reviews
Trevlig personal och charmiga lokaler. Anläggningens spa/relax är litet men mysigt med bubbelpooler och bastu. Julbordet håller inte riktigt måttet och frukosten är i enklaste laget för vad vi förväntade oss.
Söndagslunch under all kritik. Frysta fabrikslagade köttbullar i gräddsås. Det var ingen höjdare. Husmanskost brukar vara vara hemlagat. Dessutom var det ingen lingonsylt.
Vacker anläggning / miljö, både banan och hotel med SPA / restaurang god mat, allt mycket välskött, trevlig personal, sist men inte minst rimliga priser. Elbilsladdning är ett plus.
Fantasiska greener och trevlig personal både i reception och banpersonal
Inkompetent personal. Vi bokade två rum, middag och sedan golf dagen efter men bara golfen blev bokad. Som tröst bokade de oss ett rum på "ett av Helsingborgs finaste hotell" vilket visade sig vara två små rum på källarvåningen i ett litet hotell. Fin resort men personalen och servicen är hemsk.
Bodde bara på hotellet vilket överraskade med riktigt fina rum och god frukost. Incheckningen skedde i restaurangen och gick på någon minut, ingen information om när frukost var mm. Bra med laddare för bilen på parkeringen.
En otroligt vacker anläggning med omgivande miljö. Helhetsupplevelsen med alltifrån golfen, hotellrummen, bemötande av personalen och restaurangen är något jag starkt rekommenderar.
Trevlig bana, inte helt lätt! Rummen var jättefina, rent och snyggt med sköna sängar. Maten var superb! Personalen suverän! Rekommenderas!
Comment on this business

to add Lydinge Resort map to your website;