facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lygnevi Strand

Address: Sätila
City: Sätila



related searches: Lygnevi strand map, Lövekulle Camping
Reviews
Rent , fin strand..rekommenderas till familjen med barn lika som till ett par. Vår nya favorit badplats. 45 min fr Göteborg, lätt att hitta platsen
Så mysigt strand. Man kan ligga i sanden eller på den långa bryggan. Längst ute på bryggan kan man hoppa i vattnet eller gå i för dom mindre barnen. Finns minigolf, lekplats, hinderbana och en vollyboll plan. Går även att hyra kanoter. Rekommenderar starkt. Drar bort en stjärna för det är ganska många brädor som behövs bytas på bryggan
Helt underbar badplats med tillgång till kiosk och toaletter. Långgrunt med en sandbotten som visar på hur Lygnern tidigare varit en havsvik.
Grymt bra badställe. Långgrunda breda stränder, mycket fint skött omgivning osv. En liten kiosk bredvid och tillgång till minigolf mm. Renoveringen av bryggan samt nya flytbryggan är ett stort plus!
Spelade discgolf på Camp Lygnevi. En riktigt fin bana med en hel del utmaningar. Trevligt med fik mitt i spelet. Tror dock att denna bara är öppen under sommaren. Hade fått fem stjärnor om parkeringen hade ingått i banavgiften.
Bra strand med både sol o skugga. Toaletter och kiosk. Utlåning av badleksaker. Långgrundt.
Fantastisk badplats, nästan som att vara vid havet med all sand och de stora öppna ytorna. Lite klent utbud i kiosken men rimligt ändå.
Om du vill komma bort från alla överfyllda badstränder i Göteborgsområdet så är denna långa sandstrand ett jättebra alternativ! Det finns gott om plats både på sanden och i skuggan bland träden. Familjevänligt med kiosk, toaletter och vattnet är långgrunt men det finns en lång brygga ut i det djupa vattnet. Det finns minigolf och frisbeegolf och en camping i närheten. Rekommenderas varmt!
Riktig bra badplats, speciellt för barn då det är riktigt långgrunt, fantastisk sandbotten, skulle kunna vara lite varmare i vattnet, men detta är Sverige
Tittade bara förbi snabbt när jag var på genomresa men här är väldigt vackert!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Lygnevi Strand.

Sätila beach

opening hours, reviews, map, satellite view. Lygnevi Strand address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Lygnevi Strand. On this website you can share your comments and experiences about Lygnevi Strand with other people.

to add Lygnevi Strand map to your website;