facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lykke Scandinavia

Lykke Scandinavia

About

Lykke Scandinavia - Marble Timepiece with unique wristband

Address:
City: Råå



related searches: Nordic Sock, Best Nordic Socks, Nordic socks wholesale, Nordic Socks UK
Reviews
Steril restaurang men medioker, nybakad, personal som trots allt levererar mat värd att testa för en kväll. En. Det som lyfter upplevelsen är faktiskt den trevliga baren med ett gediget utbud. Tack baren!
Trevligt med öppet kök god mat.
Trevlig personal. God frukost.
Mycket bra. Åt den bästa ankan någonsin. All personal var engelskspråkig endast. Avancerad presentation av rätterna, på engelska. Förstod ingenting. Verkar vara en tilltagande trend. All svensk restaurangpersonal jobbar väl i Oslo eller London?
Trevlig brunch. Har stor fokus på fisk och skaldjur, så om du inte gillar det gå någon annanstans. Bra pris för barn, 15 kr per år för barnet dvs 3 år = 45 kr. Trevlig personal. Annars lugnt och skön stämning, bra ljudnivå i lokalen som gör att man gärna stannar hela sittningen.
Trevlig restaurang inne på hotell Nordic light. Testade en välkomponerad råbiff, något kall vid servering, men goda tillbehör. Ölsortimentet på fat är lite tråkigt men acceptabelt. Kommer att testa någon annan rätt nästa gång jag bor på hotellet.
Trevligt ställe med med många platser trevlig personal
Det kändes som om dom hade lite inkörningsproblem nu i början med vad som kunde beställas men när vi väl fick beställa så var det jätte gott
Comment on this business

to add Lykke Scandinavia map to your website;