facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lyrotz Hem & Trädgård AB

Lyrotz Hem & Trädgård AB

About

Hushållsnära tjänster som städ, fönsterputsning och trädgårdsskötsel.

Story

Med en vision om att erbjuda hushållsnära tjänster både inomhus och utomhus till ett bra pris med hög kvalitét.

Jag som driver Lyrotz Hem & Trädgård är en glad, trevlig och mycket ambitiös 32-åring. Uppvuxen på ett lantbruk med nära till både natur, maskiner och hantverk har jag sedan barnsben varit intresserad av trädgård, växter och djur. Mina intressen i kombination med en noggrann läggning och en vilja att andra ska ha det bra har fört mig till att starta Lyrotz Hem & Trädgård.

När Lyrotz Hem & Trädgård inte sysselsätter mig är mitt nya hem min passion. Jag har tillsammans med min sambo nyligen tagit över min fars föräldrahem, en gård på sydöstra Gotland som varit inom familjen i snart ett sekel. Att förvalta det arvet är nu vårt ansvar och vi ser fram emot livsprojektet att renovera och förädla gården, precis som min familj före mig.

Kort om min arbetslivserfarenhet:
- Jag har jobbat flera år inom vård och omsorg: som vårdbiträde inom äldreomsorgen, med hemtjänst, med nattarbete på vårdboenden, i trygghetspatrull och som personlig assistent. Ett riktigt kul jobb var som elevassistent.
- Jag har även arbetat med försäljning, bland annat som säljare på varuhus med mycket kundkontakt och höga krav på stresstålighet.
- Förutom erfarenheterna hemifrån har jag gått naturbruksgymnasium i Halmstad och studerat en hel del på egen hand.

Som Du märker av mina val av arbete är service, ödmjukhet och ett genuint intresse att göra kunden nöjd mina styrkor. Därtill kommer min entusiasm och noggrannhet. Jag hoppas att få hjälpa Dig till ett renare hem med strålande glasklara fönster eller en mer prunkande och omskött trädgård. Tveka inte utan kontakta oss direkt!

Ingemar Jakobsson

Impressum

Ingemar Jakobsson



"Vi vill vara företaget för ditt hem och för din trädgård. Vi hjälper dig att planera, anlägga och sköta din gröna oas efter dina önskemål. Därtill utför vi även hushållsnära tjänster som städ och fönsterputsning.Med professionalism, noggrannhet och 100% kundnöjdhet i fokus är vi din komplettahjälp i vardagen.Välkommen att kontakta oss för mer information!"
Address: Lye Rotarve 926, 62361 Stånga
Phone: 0736424100
es.ztoryl@tkatnok
City: Stånga
Zip Code: 62361



related searches: Lyrots, Höstmarknad Lye
Reviews
Väldigt fint i affären och ordnat ute bland raderna. Mycket att titta på och trevligt i växthus och tunnel. Uppskattat att det fanns saker för barnen att göra när vi vuxna strosade runt. Trevlig personal som brinner för allt vad växtlighet heter, även den övervuxna trädgård vi bad om lite råd och hjälp med. Vi kommer tillbaka!!
Lyrotz har hjälpt oss under flera år med hem och trädgård, och de gör ett kanonjobb! Deras städteam får alltid högsta betyg och de är väldigt trevliga att ha att göra med. Deras tjänster rekommenderas varmt!
Nyöppnad 13/5-21, mycket fin och välskött, men det kommer tydligen ännu mer efterhand så fler plus får vänta till dess.
Otroligt fin butik. Så smakfullt inredd. Kommer absolut att besöka stället igen.
Jättefina plantor, mest perenner, riktigt stora och prisvärda. Fint bemötande, rekommenderas verkligen!
Mycket trevligt och bra hjälp. Många va bra blommor att välja mellan.
Fantastisk fint Och välordnat. Trevlig personal. Rekommenderas varmt. Eva B Larsson.
Såg snyggt ut på alla sätt Var där i andra ärenden
Ett måste att besöka om du letar blommor och blad till trädgården.
Trevlig personal o mycket fina växter
Comment on this business

to add Lyrotz Hem & Trädgård AB map to your website;