facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lysings Konditori

Lysings Konditori

About

Vi är ett traditionellt bageri och konditori som även säljer ett stort utbud av glutenfria produkter.



"Ett traditionellt konditori och bageri som även säljer glutenfritt bröd med unik kvalité från Lysings Glutenfria bageri"
Address: Stora Torget 5B, 59931 Ödeshög
Phone: 014410620
City: Ödeshög
Zip Code: 59931


Opening Hours

Monday: 07:30 - 18:00
Tuesday: 07:30 - 18:00
Wednesday: 07:30 - 18:00
Thursday: 07:30 - 18:00
Friday: 07:30 - 18:00
Saturday: 07:30 - 15:00
Sunday: 10:00 - 15:00


related searches: Lysings konditori ödeshög age, Lysings Konditori tårtor, Lysings Konditori, Konditori Mjölby, Konditori Skänninge, Lystrings glutenfria, Glutenfritt Vadstena, Glutenfritt Västervik
Reviews
Ren och skär lycka för oss som inte tål gluten! Vilket underbart ställe, dom har allt man kan tänka sig. Finns så mycket att välja på och det går att köpa hem massor av frysta produkter, självklart glutenfria. Wow säger jag bara. Åker härifrån lycklig.
Det bästa finns här när man är glutenintolerant älskar det,kommer åka fler gånger värt ett besök. Allt är gott,du kan hitta en hel del därför värt att åka hit om du ej tål gluten.
Bor i Skåne men kunde ändå beställa goda bröd och kakor. Dom har frysbilar som dom kör till utvalda städer och levererar. Hämtade upp min beställning bakom Ikea Helsingborg. Allt låg färdigt i påsar. Enkelt att betala med Swish eller kontant. Hoppas att det kommer nya datum nära mig fler gånger i år.
Varenda gång vi kör förbi Ödeshög måste vi in så min bror får köpa glutenfritt bröd och kakor. Han är jättenöjd. Trevlig personal och mysigt ställe att sitta och fika på.
Stort utbud på glutenfritt sortiment Köpte hem massor av varor Bröd korvbröd hamburgerbröd tekakor och bullar
Trevlig och celiakivänlig fik med goda och saftiga glutenfria muffins
Ett rejält utbud av glutenfritt matbröd, fikabröd samt pajer av olika smak. Det glutenfria kommer väldigt nära "vanligt" bröd som jag kommer ihåg det 32 år sedan diagnosen glutenintolerant Personliga favoriter är Sirapslimpan, vallmofralla, "dammsugare" samt princessbakelse. Har man tur så finns det nybakat till försäljning. Annars så är det mesta infruset och väl överskådligt när man väljer. Ett tips är att ta med kylbox med isklampar om du ska åka långt. Själv blir det ett par inköpsresor per år, och det är verkligen värt resan.
Så goda glutenfria grejer! Man kan både fika där och/eller köpa med sig fryst hem. Dom åker också runt i mellersta Sverige och levererar till flera orter, några gånger per år
Helt magiskt ställe när man som jag är glutenintolerant, så himla goda glutenfria bakverk!! Åker långa vägar för att fika här och det är alltid lika gott! Grymt goda glutenfria kolakakor som är så krispiga o smöriga Blåbärsbakelsen är såå god! Hade önskat ni fanns på fler ställen och att bilen nu har hade levererat till fler orter så jag kan njuta mer av era goda bakverk!!
Väldigt gott glutenfritt bröd. Fint läge med utomhusbord vid torget.
Comment on this business

to add Lysings Konditori map to your website;