facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lyx Skincare

About

Lyx Skincare jobbar med sockervaxning, tandblekning, permanent hårborttagning, pigmentfläckar- rynkor- och ytligablodkärl borttagning, hudföryngring m.m.

Story

Skönhet, E-light Behandlingar och Hudvård



"[email protected]"
Address: Biblioteksgatan 16D, 43530 Mölnlycke
Phone: +46727141332
City: Mölnlycke
Zip Code: 43530



related searches: Hudvård Mölnlycke, Skönhetshörnan
Similar places near
Li&co Li&co 74 meter Ett gott och kreativt gäng frisörer i Mölnlycke centrum!
Zhinaskincare Zhinaskincare 119 meter Hud och Spaterapeut Råda torg 5 435 30 Mölnlycke
Reviews
Jag var på "lyx-massage" och det var helt underbart! Precis vad en trött kropp behövde! Nackmassagen och ansiktsmassagen var min favorit. Hittade Lyx Skincare när jag kikade genom epassi och kunde enkelt betala med friskvårdsbidraget. Rekommenderar starkt för den som vill bli lite ompysslad!Tjänst: Massage
Trevligt och proffesionellt bemötande utav ägaren. Provade IPL för första gången och fick svar på de frågor jag hade. Hon var noga med att behandlingen inte skulle kännas obehaglig och ökade styrkan successivt efter att ha frågat först. Inga konstigheter, snabbt och enkelt!
Jag blir väldigt nöjd med resultatet varje gång jag kommer till Mariana. Duktig, proffsig och dessutom mycket trevlig kvinna. Varmt rekommenderar
Mariana är otroligt proffsig och väldigt duktig. Miljö och atmosfär är lugn och trivsam. Smärtan vid vaxning är minimal. Jag kan varmt rekommendera Mariana och Lyx Skincare.
Mariana är professionell, varm och omhändertagande. Salongen är inbjudande och trevlig. Jag har endast vaxat mig där och är supernöjd med resultatet!
Det är en underbar salong med proffsiga och treviga tjejar. Jag är super nöjd med vaxing .Mariana är bäst jag stark rekommenderas
Jag gjorde en lash lift hos Lyx skincare, är mycket nöjd med resultatet! Behandlingen var väldigt behaglig, lugnt och skönt.
Mariana känns proffsig och trygg. Rekommenderar verkligen henne om ni vill ha snygga vita tänder.
Comment on this business

to add Lyx Skincare map to your website;