facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lyxxa - smycken och klockor

Lyxxa - smycken och klockor

About

Välkommen till Lyxxa - smycken och klockor. En av Sveriges största smyckesbutiker med egen webshop. Årets Butik i Sverige 2013. Fri frakt!

Story

Välkommen till Lyxxa smycken och klockor. Vår butik ligger på Väla Centrum utanför Helsingborg och vi har även en webshop under lyxxa.se. Vi har funnits i 62år och har blivit utnämnda till bla. Årets Butik i Sverige, Årets Guldsmedsbutik i Sverige, Årets Accessorarbutik.

Address: Marknadsvägen 9, 26036 Ödåkra
Phone: 042203900
City: Ödåkra
Zip Code: 26036


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: lyxxa armband, lyxxa örhängen, lyxxa förlovningsringar, smycka, lyxxa rabattkod, smycken väla, lyxxa webshop, lyxxa hål i öronen pris
Similar places near
Guldfynd Guldfynd 108 meter Bra möjligheter att se varorna både för vuxna och barn, fina saker i alla prisklasser...
Reviews
Bra ställe. Vi var där för att min dotter skulle ta hål i öronen. De andra ställena hade antingen inte tid eller behövde man boka tid. Då detta deslut var lite impulsivt och på hennes födelsedag så ville hon ta hål just då. Lyxxa har drop in och dottern fick sina hål i öronen. Väldigt trevlig och professionell personal.
Alltid bra service mycket trevlig personal stort utbud .är återkommande kund Rekommenderas varmt
Beställde och betalade för ringar vigselringar som visade sig ha utgått från leverantörens sortiment fick veta det via sms dagen efter beställningen Då butiken inte kunde föra tillbaka pengarna till kortet vi betalade från blev jag tvungen att åka dit för att få betalning tillbaka. Vilket inte visade sig vara det enklaste då de först hävdade att de vare sig hade öppet köp eller återbetalning… för något vi inte ens fått… ??? Löste sig till sist men tack för inget och byebye Lyxxa…
Fantastiska smycken och trevlig, kunnig personal!
Allt glans och märkes produkter är lockande men priset är inte billiga. Hellre vill man ha äkta vara och betala samma motsvarighet.
Stort utbud och ok priser, mycket fint inom Georg Jensen och andra lite finare märken. Personalen är hjälpsam och kunnig, men det beror lite på vem man träffar på, inte alla är lika engagerade i sina kunder. After sales, dvs service EFTER att man köpt sina smycken och behöver hjälp eller råd kunde varit bättre.
Trevlig butik, finns alltid något att hitta! Lite snobbig men ändå väldigt hjälpsam personal. Fina smycken och mycket att välja på!
Bra utbud och till största del trevlig personal. Tyvärr har de RIKTIGT usla köpvillkor. Inget öppet köp och bytesrätt på bara 14 dagar. I och med att mycket av det man köper är presenter, så borde bytesrätten vara åtminstone 30 dagar.
Lung och förhållandevis stor butik med möjlighet till bra avstånd från andra kunder i dessa tider. Stort sortiment och utanför covid-tider finns där möjlighet för håltagning.
Fick väldigt professionell hjälp med att göra om mina ringar. Stor kunskap och goda tips och råd!
Comment on this business

to add Lyxxa - smycken och klockor map to your website;