facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M-A Bil & Allservice

About

Vi utför även snöröjning med hjullastare



"Merparten av våra bilar är svensksålda före detta leasingbilar med full servicehistorik för ett tryggt bilköp. Dessutom går vår verkstad igenom alla bilar innan försäljning med avseende på bromsar, däck samt övriga slitagedelar såsom koppling m.m. Om bilen behöver servas så utförs även detta. Alla begagnade bilar vi säljer levereras med godkända sommar- och vinterdäck. Om inte annat överenskommits. Önskar du som kund att din tilltänkta nya bil är nybesiktigad innan leverans så ordnar vi det."
Address: Smedsmora Gård, 76231 Rimbo
Phone: 0760-182109
City: Rimbo
Zip Code: 76231


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00

Similar places near
Begagnade bildelar säljes Begagnade bildelar säljes 2 km Bilverksamhet med begagnade bildelar. Samarbetar med Postnord och DHL och tar Swish ...
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 3 km Mycket kompetent och behjälpliga. Nu senast service som överträffade och lika så gång...
Lindsjös opel garage Lindsjös opel garage 4 km mitt hobby garage
Nifsta Classic Cars Nifsta Classic Cars 11 km Trevligt och bra organiserat. Bra o rena toaletter samt mkt trevlig personal
Reviews
Mycket hjälpsam, otrolig service. Perfekt på alla sätt och vis.
Bra bemötande Ett stort tack till David
Har både sålt och köpt bilar av Mabil med lyckat resultat alla gånger så jag är mer än nöjd. tillsammans med en annan bilhandlare i stan klart bäst. Återkommer alltid dit, bara för en kaffe ibland.
Vilken otrolig service jag fick av Mattias på Mabil idag! Hade lyckats göra sönder min låsbult och stod där med tre vinterdäck på, och det fanns inte en chans för mig att få loss den sista. Han tog sig tid och det slutade med att han fick svetsa fast en bult på låsbulten för att lyckas. Åkte därifrån med 4 vinterdäck på. Så otroligt bra service. Detta ställe kan jag verkligen rekommendera!
Hade aldrig tänkt att köpa begagnad bil av en handlare så mycket negativt som man hört men läget blev akut och min drömbil hittade jag på Mabil. När jag kört 50 mil började check engine lysa och vid datakoll på min verkstad behövdes en reparation av turbon. Jag ringde säljaren Magnus Persson och berättade läget. Inget tjafs om saken bilen ska funka och det står vi för, fick jag till svar. Min mekaniner kontaktade honom och de gjorde upp om kostnaden för reparationen som Mabil sedan stod för. Har nu haft bilen ett halvår utan minsta problem och är helnöjd. Kommer definivt att återkomma nästa gång det är dags för bilbyte och kan varmt rekommendera Mabil för en trygg och smidig bilaffär.
Alltid bra bemötande där. Håller vad dom lovar. Rekommenderas.
Jag bytte in min gamla bil här mot en nyare, fick bra pris och David var trevlig och hjälpsam, som ordnade bättre ränta och kändes reko att handla med. Jag ger toppbetyg, kommer absolut handla här igen.
Otroligt proffsiga! Dom står för sitt ord och mer därtill!! Jag kan starkt rekommendera Mabil! Jag har ett flertal gånger stött på riktiga skojare till bilhandlare från större bolag.. jag är verkligen huuur nöjd som helst! Köper gärna nästa bil på samma ställe! Grymt!
Hjälpsam serviceverkstad, som alltid gör sitt bästa för att hjälpa sina kunder snabbt.
Otroligt bra service och smidighet med garantier på köpt bil. Återkommer gärna vid nästa bilköp. Rekommenderar Mabil om ni ska göra en bilaffär utan krångel.
Comment on this business

to add M-A Bil & Allservice map to your website;