facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M-Bilar

"Vi på M Bilar Group engagerar oss i våra kunder, skapar långsiktiga relationer och ser till att alla får den bästa individuella lösningen. Vi är med våra kunder genom hela bilköpet och ser till att kunden får rätt bil med rätt utrustning. Vi finns för våra kunder efter köpet för att säkerställa att kunden får ut maximal körglädje av sin bil."
Address: Västerleden 56, 633 47 Eskilstuna
Phone: +4616171180
City: Eskilstuna
Zip Code: 633 47



related searches: BMW, M Bilar Eskilstuna, M Bilar Västerås, Molin Bil, Volvo M, M priser, BMW Sweden, Sunfleet
Similar places near
Bilia Toyota Eskilstuna Bilia Toyota Eskilstuna 429 meter De där jättebra personal , duktiga.
Reviews
Har letat efter en fin bil och det skulle vara en nästan ny BMW. Har tittat ganska länge och till slut kom det till försäljning en bil som jag gillade jättemycket. Bilen var inparkerad i bilhallen och jag undrade om jag kunde provköra den. Lars-Johan fixade att bilen kördes ut och det tog lite tid. Jag provkörde den och efter kort stund bestämde mig att jag köper bilen. När vi skrev på avtal var klockan redan ca 18.40. Nu kom vi till lilla extra fast stora för mig, M Bilar ligger lite dumt till om man kommer med tåget men jag fick skjuts till tågstation av Lars-Johan. Att han stannade kvar och sedan hjälpte mig undrade jag om han eller någon i familjen äger MBilar men nej han är bara anställd i många år. Jag åkte hem och jag skulle bestämma mig när jag skulle hämta bilen och då kom jag överens med David vilken dag och tid. Nu när jag tänker tillbaka det är en stor dag för mig och jag upplevde allt så bra och det kan jag tacka M Bilar Lars-Johan och David. Jag rekommenderar detta företag starkt. Önskar alla på M Bilar ett bra år.
Nöjd vid köp, nöjd vid krångel, det är det viktiga att man får hjälp efter köp =. Tack Lars Johan
Slog till på en Bmw M850 av Lars-Johan Pettersson Riktigt bra säljare! Alla Rätt Tack för affären
Vilken upplevelse! Var inne för att titta på nya 4-serien och blev väl bemött. Olikt många andra bilhallar som mest verkar ointresserade!
Mycket nöjd! Oscar och Niklas i kundmottagningen har alltid ett gott bemötande både i telefonen och på plats hos dom. Bor i Örebro men så fort jag får problem med bilen kommer jag vända mig till M bilar i Eskilstuna Återigen mycket nöjd, rekommenderas starkt!
Otroligt trevlig person, extremt måna om att hjälpa en hitta rätt bil för sina behov. Enormt tacksam för bemötandet från Linn, du är en stjärna.
Dem såg inte äns oss. Jag skulle köpa en BMW. Antagligen så. måste man se ut som en svene. Jag ser inte direkt som en svene. Så nu blir det ingen BMW på länge. Det blev en Volvo
Otroligt bra bemötande utan att vara påträngande. Kändes modernt med visning på skärm av aktuell bil med tillgänglig extra utrustning. Rekommenderas för andra bilföretag att göra studiebesök. Ett extra plus med kvinnor som försäljare. Det är inte bara att sälja en bil, det ska också skapas en bild av ett företag som vill kunden väl, också efter att en bil är såld.
Har mycket positiv erfarenhet av M BILAR GROUP Eskilstuna som Personal säljare och service vid kund mottagande och verkstads tekniker som har mycket stor erfarenhet i sina respektive områden !! Som kan varmt rekommenderas
Vi köper alltid våra nya BMW-bilar hos M Bilar i Eskilstuna, som har vänlig & professionell personal i en klass för sig samt en väl fungerande service. Vi har rekommenderat många av våra vänner att köpa & serva just här och ingen har blivit missnöjd! De bryr sig verkligen om sina kunder!
Comment on this business

to add M-Bilar map to your website;