facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M-frakt

About

transport företag, utför det mesta inom transporter

Story

M-Frakt finns beläget i ändamålsenliga lokaler på Förrådsgatan 41 A i Mariestad. Företaget sysselsätter ett 35-tal anställda. Vi har en egen verkstad där vi utför de flesta reparationer själva.

I vår vagnpark, som består av att ett 20-tal bilar, finns allt från små vw-pickuper till stora 60-tons ekipage. Vi har även kapacitet att utföra värme-, kyla- och frystransporter.

Vår huvudsyssla består av att köra ut och hämta in styckegods mellan Schenkers terminal i Skara och orterna Mariestad, Hova, Töreboda och Tidan. Dessutom transporterar vi partigods från Mariestad, Töreboda och Hova till övriga Skaraborg.

Vi utför även budtransporter över hela landet bestående av allt från någon liten reservdel till fullastade bil och släp.

Från och med februari 2004 övertog vi linjeansvaret för Schenkers trafik mellan Skara och karlstad,borås-karlstad vilket innebär att vi kör med 3-4 bil och släp om dagen mellan Skaraborg och värmland, borås-värmland, varav minst ett ekipage om dagen är utrustat med kyla, värme och frys.

Address: förrådsgatan41A, 54235 Mariestad
Phone: 0501-70010
City: Mariestad
Zip Code: 54235



related searches: M frakt mariestad jobs
Comment on this business

to add M-frakt map to your website;