facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M Fritid i Mönsterås

M Fritid i Mönsterås

Story

Husvagnslivet kan vara mysigt, tight, avkopplande, fritt, socialt, stärkande, äventyrligt, bekvämt...

Svaren varierar beroende på vem du frågar. Som tur är finns det en husvagn för varje behov, från den lilla smidiga resvagnen för två till den stora åttabäddars "villan" för långtidsboendet. För vintercamparna finns även välisolerade vagnar som klarar extrem kyla. Utbudet är stort, men vi hjälper dig gärna att välja rätt vagn utifrån dina och din familjs behov och budget.


Mission

Vi vill följa dig som kund genom hela ägandet av din husvagn, därför gör vi allt för att du skall vara nöjd

Products

Vi saluför allt inom Adria och Kabe

Du hittar även Nordic Cartrailer hos oss.

Address: Älgerumsvägen 29, 38332 Mönsterås
Phone: 0499-106 10
City: Mönsterås
Zip Code: 38332



related searches:
Similar places near
Kuhlmanns bigård - Imkerei Kuhlmanns bigård - Imkerei 10 km Välkomna till Kuhlmanns biodling. Här hittar du alla informationer och nyheter om vår...
Reviews
Tittar in varje gång vi åker förbi, säljer kabe och adria, alltid lika trevliga och service inriktade, prisbilden är som överallt annars, mindre butik = mindre utbud, har man tid så går det att beställa.
Kunde felsöka gasolstrul på telefonen, när jag väl dök upp hos dem så hittade de vad som var fel på mindre än 2 min och sålde den felande slangen till ett shysst pris. Super nöjd. Räddade helgen.
Trevlig bilaffär. Köpte en husbil där, ägaren Ingmar en service mind kille. Helt nöjd.
Man fick vänta väldigt länge innan någon kom till kassan men lite kul med en liten mindre butik med det viktigaste
Mycket trevlig personal. Tyvärr hade dom inte det jag behövde. Men det gjorde inget
Vi gick in på firman, talade om vårat problem som var att allt vatten läckte ut . Vi hjälper er om 10 minuter och efter 25 minuter var vi på väg igen. Vilket omhändertagande vi fick av personalen på M Fritid i Mönsterås. Denna firma kan vi verkligen rekommendera. Hasse och Kicki från Norrköping.
När du lämnat dörren me ditt nya fordon så finns du inte längre.. 1 år för å få nya delar.. När vi väl fick nytt lås på bodelen gick de sönder efter två veckor.. Anlitade en annan firma att fixa de.. Aldrig m fritid mer!!
Man möts av ett berg med kartonger som ser väldigt oproffsigt ut och de håller inte alls vad de lovar! Service / arbeten är inte fixad till utlovad tid och kunder blir inte kontaktade vid förseningar! Kunder glöms bort och personalen är sönderstressad.
Ett vänligt bemötande. Ett välordnat företag som inger respekt.
Mycket fint att drömma om. Fast nu skulle jag ju bara ha en ny tv antenn till husvagnen
Comment on this business

to add M Fritid i Mönsterås map to your website;