facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mählqvist Rör AB

Mählqvist Rör AB

About

Välkommen till Mählqvist Rör!
•Medlem i Comfort – Sveriges största VVS-kedja
•Kan installera allt vi säljer
•Certifierade montörer

Story

Om oss

Allmänt
Företaget grundades 1943 av Artur och Thora Mählqvist, och ägs och drivs idag av Mikael Mählqvist och Gunnar Mählqvist.
Huvudkontoret ligger i Vingåker med filialer i Katrineholm och Flen. I verksamheten ingår VVS-entreprenader, totalentreprenader, service och underhållstjänster.

Totala antalet anställda i dag är 50 personer. Antal montörer i Vingåker är 10 st, i Katrineholm 10 st och i Flen 10 st. Med en omsättning på 79 miljoner 2008.

Företagets affärsidé
Genom kontinuerlig fortbildning av kontors-, butiks- och servicepersonal skall våra kunder alltid vara säkra på att få de bästa lösningarna på sina VVS-problem.

Mottot skall vara: RING SÅ KOMMER VI!

Som medlem i Comfort och VVS-installatörerna borgar detta för att vårt företag tillämpar ett kvalitetstänkande med kunden i centrum.

Vad vi kan erbjuda er som kund hos oss
Vi kan erbjuda allt från mindre servicearbeten till villaägaren, till stora totalentreprenader där vi själva står för konstruktionen samt ritningar. Vi investerade i AutoCad 1995 på våra tre kontor för att hänga med i den allt snabbare utvecklingen på dataområdet. Vi är även med i SVEP och återförsäljare för Thermia värmepumpar så ni kan tryggt vända er till oss om det gäller värmepumpsinstallationer.



"Mählqvist Rör är en del av Comfort – 130 medlemsföretag som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme."
Address: Vassmogatan 2, 64149 Katrineholm
Phone: 0150-669552
City: Katrineholm
Zip Code: 64149


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 07:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 16:30


related searches: Mählqvist rör ab katrineholm age, Comfortbutiken Flen
Similar places near
Talltullens Vvs AB Talltullens Vvs AB 2 km Perfekt plats att vandra och cykla på samt väldigt hundvänligt och rent och fint runt...
Reviews
Konstig personal som inte fattar vad man vill ha fast man förklarar som till ett barn. Dom försökte lura på mig saker som jag inte ville ha. Dom behöver nog gå en utbildning inom vvs.
Alltid ett säkert kort!
Otroligt bra service! Både butiks personalen och montören var mycket trevliga och hjälpsamma. Rekommenderar starkt!
En rörfirma att rekommendera, kunnig och hjälpsam personal.
Jag har anlitat den här firman i mer än 40 år och alltid blivit nöjd.
Trevligt och professionellt bemötande.
Trevlig montör Peter! Bra kommunikation.
Översatt av Google dålig service bokade en tid för att bli uppringd men ingen kom tillbaka till mig. Det verkar som om de är intresserade av affärer. Original poor service made an appointment to be called up but no one did get back to me .seems like they are note interested in business.
Comment on this business

to add Mählqvist Rör AB map to your website;