facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mäjens Glass & Maräng

Mäjens Glass & Maräng

About

Vi gör glass och maränger av gårdens ägg, bakar bröd, kakor och tårtor. Vi har gårdscafé- gårdsbutik - konferens.

Story

Glassen smaksätts med puréer och safter som vi själva tillverkar allt efter säsongens tillgång på bär och kryddor. Vi gör glass av gulorna och bakar maränger av vitorna, våra marängdrömmar och kransar finns både naturella och med olika smaksättningar.

Vi använder vaniljstång och i chokladglassen använder vi kakao. Vi har valt att inte använda nötter eller gluten i vår glass.

Vi gör glass "som vi tycker glass ska smaka" och i vårt sortiment finns några specialiteter så som Nypon/cognac, kaffe/kanel, choklad/rosmarin, citron/maräng
Vi viil att ni som kunder ska få njuta av glass på ett "nytt" sätt.









Address: Håle Stommen 3, 476 91 Grästorp
Phone: 051432030
City: Grästorp
Zip Code: 476 91


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Gårdsbutik Grästorp, Glass i Lidköping, Håle gård, Håle Lantbruk AB, Smörgåstårta Grästorp, Bondekompaniet Grästorp, Glasscafé Vänersborg, Glasscafé Trollhättan
Similar places near
Skogshyddan Särestad Skogshyddan Särestad 2 km Härliga våfflor, fin miljö och trevlig personal. Väl värt ett stopp!
Flakebergs kyrka Flakebergs kyrka 7 km Flakebergs kyrka ligger utefter riksväg 47 och är väl värd ett stopp. Den ståtliga ky...
Reviews
Bästa och mysigaste stället. Underbar personal och trevlig personal. Mysigt och gott. Toasten jättegod och lika så med glassen. Jag brukar inte gilla surdegsbröd och då är jag kräsen person. Glassen är jättegod också. Om man älskar kulglass så rekommenderar jag detta starkt. Man känner helt andra smakar. Det är skillnad på glass och glass. Dagens glassar så är det så mycket kemikalier i så om man inte har testad äkta kulglas så vet man inte vad riktig glass smakar. Man fick även provsmaka på andra sorter. Alla smakar var inte min grej. Men alla gillar olika smakar så man kommer man garanterad att hitta något som passar en. Min kompis tog Chokladglass och det var mäktig smak på det tyckte jag. Tog tre glasskulor •Kola & Maräng •Jordgubb • vanilj med Chokladcross i. Köpte även med mig två paket glass. Jordgubbar & Vanilj med Chokladcross.
Trevlig plats att äta glass på som är gjord på gården . Det finns lite andra produkter med att smaka å köpa
Rabarbersorbeten va kanongod, bästa sorbet jag ätit! Önskar att den hade funnits på paket så man kunde köpt med sig hem.
Mycket trevligt kafé med god hemmagjord glass, maränger och några lättare luncher. Alltid trevligt bemötande
God toast åt jag men segt i kassakön pga endast 1 personal tog beställning på mat. En andra personal servade bara dem som ville ha glass o det fanns ingen som köpte glass o då gick tjejen igen istället för att hjälpa till i matkassar. Märkligt förfarande o kan sägas att kön var inte lång men det en evighet att ta upp beställningen för de 5 före i kön. ... borde kunna vara mer flexibel personal. Annars var maten toppen
Super god glass men båda gångerna jag varit där har kaffet varit uselt och jummet. Men strunt i kaffet och njjt av glassen eller en rödbetstoast.
Mysigt ställe med god glass och tillbehör, Tar man glass i rån är det risk för att det kan falla sönder. Chokladglassen var lite svag i smaken med ändå god. Fin och trevlig omgivning och inredning. Jag tog en marängbakelse med pepparkaksglass och chokladglass. Båda var goda speciellt pepparkakan.
God glass och roliga smaker tex lavendel. God lättlunch, jättetrevlig personal och mysigt både inne och ute! Rolig tillhörande butik!
Mysigt ställe. Dom är inte så snabba och skopa upp glassen så man får inte ha bråttom. Här finns det förbättringspotential. Många olika annorlunda glasssmaker. Kan klart rekommendera apelsin/morot samt choklad med mörk rom.
Egentillverkade glassar mycket goda,du hittar mycket gott här. Testa pajen med trattkantareller.
Comment on this business

to add Mäjens Glass & Maräng map to your website;