facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mäklarhuset Härnösand

Mäklarhuset Härnösand

About

Mäklarhuset i Härnösand.

Story

Om du funderar på att sälja, köpa eller bara vill diskutera boende med någon som verkligen kan ämnet så gör du rätt i att kontakta oss på Mäklarhuset!

Vi har gedigen kunskap och kan erbjuda den service och trygghet du förväntar dig vid din bostadsaffär, oavsett om du ska sälja eller köpa. Vår affärsidé är att mer än något annat mäklarföretag anstränga oss för att skapa trygghet före, under och efter din bostadsaffär.

Härnösand är i vårt tycke en av Sveriges bästa kommuner. Vi har en vacker natur med många små smultronställen. En välbevarad stadskärna med mysiga caféer och vackra gamla hus. Kuststaden Härnösand grundades år 1585 och är idag residensstad i Västernorrlands län.

Vi på Mäklarhuset i Härnösand är stolta över vår stad och vi tycker att det är fantastiskt roligt att arbeta här!



"Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Härnösand ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Härnösand drivs av en fristående entreprenör med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området."
Address: Storgatan 16, 871 31 Härnösand
Phone: 0611-500580
City: Härnösand
Zip Code: 871 31


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Mäklarhuset härnösand age, Mäklarhuset härnösand son, Hemnet Härnösand, Mäklarhuset Sundsvall, Mäklare, Bostäder till salu i Sverige
Similar places near
Svensk Fastighetsförmedling Härnösand Svensk Fastighetsförmedling Härnösand 252 meter Trevligt, fick svaren jag sökte
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 402 meter Bra bemötande. Centralt. Bra reflexbrickor till småglina.
Hoome Mäkleri Hoome Mäkleri 1 km Din nya professionella mäklarbyrå i Härnösand och Kramfors
Reviews
Sålt ett hus och köpt en lägenhet med mycket proffsig hjälp av mäklare från Mäklarhuset i Härnösand. Trevlig personal och mycket bra hjälp med allt man behöver. Rekommenderas!
Den mäklare jag var i kontakt med var mycket trevligt, kunnig och service inriktad.
Kan inte önska bättre service. Kanonbemötande från första mötet och sen hela vägen i mål. Fick mycket guidning och praktisk hjälp då vi inte bor på platsen där huset fanns. För Ester var inget omöjligt att hjälpa till med. Rekommenderas å det varmaste.
Handlade fritidshus av Ester för ca 5 år sedan det som direkt slog mig var att där var det inte bara "Kontorstider" som gällde hon var kontaktbar måndag som lördag och även sena tider, ett vänligt proffsigt bemötande. Kommer inte ens att fundera på att anlita någon annan mäklare i framtiden
Jag fick ett riktigt bra bemötande och engagemang från mäklaren som gjorde det hela till en trevlig upplevelse. Mycket nöjd med hur smidigt allt har gått. Tack Ester på Härnösands kontoret.
De har en bra hemsida. Om inte haft annan kontakt.
Vi sålde med mäklarhuset och är fantastiskt nöjda !
Vilken underbar människa har har träffat här idag.Tack Johan!
Jag kan rekommendera Mäklarhuset i Härnösand.
- Mycket bra hjälp - tydlig muntlig och skriftlig information - fortlöpande kontakt under hela processen - 8 stjärnor av 5
Comment on this business

to add Mäklarhuset Härnösand map to your website;