facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Måla Mera Lera

Måla Mera Lera

About

Kreativ keramikmålningsstudio i Hudiksvall

Story

Måla Mera Lera är ett färgglatt och kreativt ställe att besöka för att måla egen keramik. I min studio finns allt du behöver för att du ska kunna måla keramik i precis den stil du själv vill ha. Jag glaserar och bränner det du har skapat och det är färdigt att användas som bruksgods för mat och dryck.

Här finns keramik i olika storlek och design, härliga färger och roliga hjälpmedel. Det är enkelt, annorlunda, avstressande och mycket roligt oavsett hur konstnärlig man är.

Keramiken som finns att måla på heter skröjbränt lergods, är vit till färgen och kallas med ett annat ord för bisque. Färgerna är vattenlösliga, helt ofarliga och lätta att måla med.

När du kommer och besöker Måla Mera Lera så börjar du med att välja vilket föremål du vill måla från hyllorna med alternativ. Jag berättar hur det hela fungerar och finns sedan tillgängliga under hela besöket för råd och tips. I studion finns också uppmålade saker och böcker med härliga bilder att inspireras av.

Färgen passer alldeles utmärkt för att göra hand– och fotavtryck med för de allra yngsta.

När målningen är klar så lämnar du dina alster i studion. Jag glaserar dem och bränner sedan dessa i ca 1000 grader. Bränningsprocessen tar ca 24 timmar och jag kontaktar dig när det är dags att hämta de färdiga föremålen. Vid hämtningen sker själva belöningen då slutresultatet kommit fram i all sin glans!

Prisinfo:
Det kostar 75 kr/person i studioavgift för färg, glasering och bränning oavsett hur många saker man väljer att måla. Sedan tillkommer priset för de förmål man väljer. Priserna för keramiken varierar beroende på design och storlek. Muggar, assietter och tallrikar kostar mellan 75 och 200 kr, skålar kostar mellan 80 och 500 kr.

För större bokningar på vardagar vänligen kontakta mig för prisinfo.

Välkommen att ringa och boka tid!

Hälsningar Anna

Address: Besvärsgatan 7, 82452 Hudiksvall, Suède
Phone: 070-635 01 74
City: Hudiksvall
Zip Code: 82452


Similar places near
RAMAX Design AB RAMAX Design AB 694 meter Bästa ramaffären i Hudiksvall. Mycket trevlig personal. Högsta poäng.
Hudikparadiset Hudikparadiset 709 meter För alla oss som älskar och bor i Glada Hudik!
HudikKalaset HudikKalaset 765 meter Sommarens största folkfest! 26-28 juli 2018.
Glada Hudik-teatern Glada Hudik-teatern 836 meter www.gladahudikteatern.se Vårt uppdrag är att förändra hela världens sätt att tänka, s...
Boas vhs auktioner Boas vhs auktioner 1 km Här kommer vi att lägga ut lite ovanliga filmer som är svåra att värdera
MEMs Akrylmålningar MEMs Akrylmålningar 1 km MEMs Akrylmålningar, tavlor, konst, art, målarkurs, Vedic art, prova på, kravlöst, kr...
de_inferno de_inferno 2 km
Snowbear Webbutik Snowbear Webbutik 2 km Snowbear är ett privat firma online som ansvarig att sprida överraskning glädje och v...
Comment on this business

to add Måla Mera Lera map to your website;