facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mälarbacken

Address: Blackebergsbacken 41-43, 168 52 Bromma, Stockholm, Sweden
Phone: +46850806795
City: Bromma
Zip Code: 168 52



related searches: Mälarbackens korttidsboende, Dagverksamhet demens, Öppen dagverksamhet, Dagverksamhet Kungsholmen, Äldreboende Stockholm, Dagverksamhet Stockholm, Dagverksamhet Östermalm, Dagverksamhet Kista
Reviews
Har min pappa på omsorg o demensboendet 7A .Har bara väldigt bra erfarenhet av personalen o att de försöker aktivera de boende med Musik gemensamt kaffe när det gick innan pandemin och andra aktiviteter . Sitter med de gamla när man går igenom korridorerna .Min pappa har aldrig sagt att han vill därifrån ett gott tecken .När han bodde på korttidsboende i stan ville han bara hem .Vi är supernöjda med personalen
Min 86åriga mamma hamnade där efter ett lårbensbrott. De har varit superduktiga och underbart trevlig personal som hjälpt till på alla sätt för att göra det bra för henne. Kul att det finns så bra ställen /Björn
mitt första intryck var jättebra men fungerade inte alls, och inga vidare aktiviteter demensavdelningen. passar nog bra om man är i ett absolut slutskede i livet.
demensavdelning under all kritik. personalen klagar på cheferna och får inte tid till att ta hand om de boende. sätt inte din anhörig här om hen inte sover hela dagarna.
Min far var med om flera saker och blev kränkt och illa behandlad. Flera i personalen hade svårt med språket och förde inte fram viktig information. Chefen var dålig på återkoppling och hade också svårt med språket. Maten var under all kritik. Min far var väldigt misskött, som min syster sa du räddade nog livet på honom, när du bytte till ett bättre boende. Rekommenderar ingen och tycker synd om de som bor där, det stals även på boendet.
Bästa avdelningen 7A som tar hand om vår mamma så fint
Avdelningen för psykisk ohälsa, helt underbar personal. Demensavdelning under all kritik. Skulle aldrig placera min nära och kära där.
Sämsta stället jag arbetat på. Ingen personal som kunde korrekt svenska av de timanställda. Arbetsmiljön i botten. Blev skriken på av personal därifrån. Chefen, har träffat bättre chefer än henne. Från Fd anställd undersköterska som sa upp sig själv pga dålig arbetsmiljö.
Skulle varit bättre vård
Tyvärr får man inte hälsa på på äldreboende just nu på grund av Corona
Comment on this business

Directions to Mälarbacken with public transportation


Mälarbacken 40 meters
113
Blackebergs gård 140 meters
113
909
Blackebergs grindstuga 140 meters
113
Holbergsgatan 220 meters
Porthansvägen 240 meters

to add Mälarbacken map to your website;