facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mälarsjukhuset Akuten

Address: Mälarsjukhuset Akuten, 633 49 Eskilstuna
Phone: 016103000
City: Eskilstuna
Zip Code: 633 49


Similar places near
Mälarsjukhuset Eskilstuna Mälarsjukhuset Eskilstuna 104 meter Här har du sjukhuset
Mälarsjukhuset Mälarsjukhuset 113 meter Var inne på akuten för ett överfall, de tog bilder ,en skriftlig rapport å sa att de ...
Distriktsveterinärerna Eskilstuna Distriktsveterinärerna Eskilstuna 1 km Tack för erat fina bemötande i en svår situation. Ni är guld värda. Anette
Specialistcenter Scandinavia AB Specialistcenter Scandinavia AB 2 km Jag opererade bort en närv i min fot som heter mortons neurom, jag va väldigt stressa...
Reviews
MSE AKM gör allt de kan. Jag är evigt tacksam för alla vårdgivare som stannar kvar och ansamlar den livsviktiga erfarenhet som krävs för att kunna ge god sjukvård. Alla behöver hjälpas åt om vårt samhälle ska kunna förbättras.
Fick vänta givetvis men när man väl kom in så gick allt mycket snabbt. Toppen medicin avd
Svårt att betygsätta en plats med underbemannad underbetald hjältepersonal som försöker göra sitt bästa för alla i en mycket svår tid. Själv hade jag lågprioriterat problem så det tog otroligt lång tid innan jag fick hjälp men när det var min tur gick det snabbt, uppmärksamt och effektivt.
Skulle föda men personalen på akuten fattade inte det. Va nära på att föda i bilen. Och väldigt otrevlig personal
Trevligt, säkert och bra mottagande. Men nog hade det väl gått att ordna en p-plats där man slipper p-anmärkning.
Kom in med ambulans och dom stod och var beredda och tog emot mig direkt och tog prover. Trevlig personal men alldeles på tok för länge innan jag kom till avdelningen. Sen stämmer det aldrig med mina mediciner som jag har och dom blir inte inskrivna som det ska..
Så dålig hantering , människan väntar 6-9 timmar sen skickas ens hem med värre läge. Där tar de provblodsvärde, socker, och mäta blodtrycket bara, efter en väntning tills halv dag. Nu med corona läget, hanteringen har blivet snabbare, de utföra provblod,socker, och mäta blodtrycket i ca 3 timmar bara. Man vet aldrig varför den mottagningen kallas akut.
Logistiken var fantastisk. Otroligt många intagna men ingen bortglömd.
Ofta långa väntetider och nonchalant attityd när man kommer och blir fråga satt varför man är där. Sen händer de att man träffar på några riktiga stjärnor som verkligen gör allt för att kunna hjälpa till och få en att känna sig omhändertagen men de är typ var 3gång man får den känslan när man besöker akuten.
Vilken fantastisk sjukvård vi erbjuds i Sörmland. Efter samtal med 1177 hänvisade de till akutmottagningen på Mälarsjukhuset. Kom dit 21.00 en fredagskväll och vid midnatt fick vi åka hem. Då är vården som bäst. Trevlig personal och effektiv vård och det mitt i en pågående pandemi. Grymt imponerande!
Comment on this business

Directions to Mälarsjukhuset Akuten with public transportation


Eskilstuna Mälarsjukhuset 80 meters
208
220
24
30
31
4
41
820
920
Akutmottagningen 110 meters
30
31
Kungsladugårdsgatan 160 meters
208
220
24
4
820
920
Eskilstuna Mälarsjukhus/Sveav 190 meters
19
7
701
801
Trumtorp 310 meters
7

to add Mälarsjukhuset Akuten map to your website;