facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Månsjön

Address: Skänninge
City: Skänninge


Reviews
Kommunen kunde hållt lite rent på toaletterna och duscharna, mycket dåligt underhåll hade inte kostat så mycket med lite färg. Annars en mycket trevlig och välskött kommun.
Väldigt rolig lekplats och mysigt område. Lite kallt för att bada så ingen aning om hur sjön är, men fin strand och bra med grillplatser och toaletter.
Stort och lugnt område. Suverän rastplats med hunden.
There is nothing to complain about and there is nothing exceptional there. There is a place to park, play volleyball, artificial lake to swim and a play ground.
Stora grönytor, finns skuggiga platser också. Glasscafé med trevlig personal de tar inte kort, men Swish. Omklädningsrum finns men dessa var inte uppmärkta med damer resp herrar?? Hur var tanken där undrar man.
Lekpark, hopptorn, mat, parkering
Mysig och barnvänlig badsjö med både bryggor och hopptorn. De toaletter som fanns var tyvärr ej i bästa skick men utöver detta faktum hade vi en trevlig tid på denna badplats.
Mycket trevligt bad det finns både plats för sol/skugga. God skötsel av bryggor och en lång ramp för rullstol. Toaletter och omklädning ok, och så finns det glass å enkel mat
Trevlig badplats, tyvärr lite för mycket alger framåt hösten.
Fin och lugnt ställe med stora grönytor. Bra löpstigar i lilla skogen kring pölen.
Comment on this business

to add Månsjön map to your website;