facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Månstorps Gård

Månstorps Gård

About

På Månstorps Gård finns B&B, gårdsbutik med fokus på närproducerat samt café med hembakat. Varmt välkomna!

Story

Varmt välkommen till oss på Månstorps Gård, som ligger vackert belägen mellan Laholm och Mellbystrand. Här kan du bo på vårt B&B, handla lokalproducerade produkter, presentartiklar eller ta en fika på vårt mysiga café!

Gården har anor från 1800-talets början huset är inrett i gammal stil, men har modern standard. På vårt B&B har vi familjerum, dubbelrum samt enkelrum och i priset ingår lakan, handduk och frukostbuffé. Rummen är individuellt inredda och toalett och dusch finns i anslutning till dessa. På Månstorps B&B erbjuds gratis WiFi, gemensamt allrum samt tillgång till den fina trädgården.

I Gårdsbutiken handlar du alltid svenskt och i möjligaste mån, lokalodlat eller närodlat. Du hittar också inredningsdetaljer, doftljus, äkta stearinljus, bjäresalt, rapsolja honung m.m.


Varmt vällkommen att besöka oss!

Öppettider:

Butiken
Måndag stängt
Tisdag-fredag 10-16
Lördag 9-13
Söndag 13-17

Café
Måndag stängt
Tisdag-fredag: Kafferep eller en vanlig fika. Bokning krävs.
Lördag: Melodikryss med frukost. Bokning krävs.
Söndag: Öppet café med hembakt kaffebröd eller en våffla

För mer information, gå in på vår hemsida: www.manstorpsgard.com alternativt kontakta oss via mail eller telefon!



"Gårdsbutik med närproducerat. Cafe med hembakt kaffebröd & våfflor."
Address: Månstorps Gård, 312 96 Laholm
Phone: 0721692000
City: Laholm
Zip Code: 312 96


Similar places near
Preem Preem 3 km Var här på kvällen för några dagar sedan och upplevde att personalen var allt annat ä...
Cafe Rååza Cafe Rååza 4 km Trevligt som alltid. Varit bästa stället i laholm för fika med barnen, så tråkigt att...
Conditori Cecil Conditori Cecil 4 km Trevligt konditori, lite som det var förr. Men kaffesorterna är nya, latten var god. ...
Milles Milles 4 km Så gott är morotskaka!!! Fint platz mitt i stan. Jag är supernöjd med Milles. Varmt ...
Säbyholms Gård Säbyholms Gård 7 km Kanonfin park. Mycket trevliga rum. Och framförallt trevligt bemötande. Rum: Mysiga ...
Korsaberg - wakacje w Szwecji Korsaberg - wakacje w Szwecji 15 km Domek wakacyjny na Korsaberg w południowej Szwecji. Las, jeziora, morze, skały, troll...
Reviews
Vi åt våffelbuffe. Så smaskigt. Massor av olika tillbehör till våfflorna. Mycket trevlig personal som är service inriktade. Mysig café-miljö. I gårdsbutiken kan du köpa frukt, potatis, ägg, kött, köttfärs, blommor och en massa annat. Fin miljö att sitta ute i.
Jättefin gårdsbutik med fantastiska produkter och trevlig personal. På övervåningen finns ett jättemysigt våffelcafe med våffelbuffe, söta och matiga våfflor
Helt fantastiskt ställe! Återvänder gärna dit!
Jättemysigt ställe med underbara våfflor. Både vanliga varianten med grädde och sylt och matigare med tex räkor. Tar du buffén får du äta så mycket du orkar. Trappan är brant, men det finns stolhiss. Man kan sitta ute också. Trevlig personal, prisvärt.
Fantastiska våfflor och oerhört mysig stämning både inne och ute!Rum: 5/5
Vi hade förbeställt våffelbuffén. Ingen trängsel, alldeles perfekt även om det blev varmt på våning 2. Anpassat för rörelsehindrade vilket ger ett stort +. Goda våfflor som görs direkt och många goda tillbehör. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Hit kan vi köra igen. Rekommenderas som en trevlig helgutflykt.
Trevligt och bra bemötade, samt goda bakverk, tack Lisa
Underbart goda våfflor mycket vänlig personal. Rekommenderas för en utflykt.
Ett mysigt café med ett mycket bra, generöst och gott kakfat. Våfflan var däremot riktigt dålig vilket är konstigt med tanke på att de har just våffelbuffé med massor av tillbehör. Besticken var smutsiga och är det bordsservering eller inte? Vissa saker kom ut vissa fick vi själva gå tillbaka in och hämta. Ett tips kunde även vara att ha en kanna med påtår ute i trädgården så inte alla behöver springa upp för trappan och fylla de söta men små kopparna. Trevlig personal och man kunde ha med hunden vilket alltid är ett plus för oss. En trevlig liten gårdsbutik och minigolf finns också.
Våffelbuffe.cafe på andra våningen fanns någon typ av hjälpmedel för att komma upp om man inte kunde använda trappan.Goda matiga våfflor.
Comment on this business

to add Månstorps Gård map to your website;