facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Märsta Glasmästeri AB

Märsta Glasmästeri AB

About

Vi utför alla typer av bilglasreprationer, isolerglas, inbrottsskydd, inredningsglas, glastak, glasdörrar, glaspartier, säkerhetsglas, energiglas m.m.

Address: Maskingatan 17 C, Sigtuna
Phone: 0859127500
City: Sigtuna


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 07:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 14:00


related searches: Märsta Bilglas, Fönster Märsta
Reviews
Har lämnat in två bilar tidigare för att byta ruta och det har varit supersmidigt! Alltid bra service. Detta besök skar de till en spegel efter våra egna mått medan vi väntade. Proffsigt arbete! Rekommenderar verkligen dem!
Låst trots att det var 1 timme och 10 minuter kvar till stängning. Ringde då journumret som meddelade att jag "var placerad i kö". Efter 7 minuter ändrades meddelandet till; " vi kan inte ta emot ditt samtal, försök senare". En servicekurs kanske vore ngt?
Jag har anlitat Märsta glasmästeri ett flertal gånger och det är väldig proffsiga. Med ett trevlig bemötande vid första kontakt blir upplevelsen som ett nöje. Sist nu byte dom framruta på min Volvo V70 och det vart jättefint. Jag rekommenderar detta bolag till alla mina vänner. Så fort jag tänker på glas så tänker jag direkt på Märsta glasmästeri.
Kan sitt jobb. Förstår vad kundnytta är för något - gör allt dom kan för att allts skall gå så smidigt som möjligt för dig som kund. Toppbetyg!Tjänst: Reparation av bilglas
Jag väntar fortfarande på reparation på skada i fönstret karmen....
Ser bra ut & helt transparent! Glasklart den bäste på byggden!
Överträffande service av Johnny på Märsta Glasmästeri. Trots att vi endast ville ha ett litet fönster till vår lilla båt behandlade Johnny oss som om vi ägde ett kryssningsfartyg.
Comment on this business

Directions to Märsta Glasmästeri AB with public transportation


Maskingatan 40 meters
571
Moralundsvägen 100 meters
571
Hantverkshuset 150 meters
Industrigatan 230 meters
571

to add Märsta Glasmästeri AB map to your website;