facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mårtensson Mäklare

Mårtensson Mäklare

About

Hos oss hittar alla hem.

Story

Vi har den stora fördelen att få bo och verka i Åhus och uppleva omgivningarna med sina milslånga sandstränder, bördiga slätter och inte minst gott om butiker och service som har öppet året runt.

Vi som jobbar här bor i samma kvarter där vi arbetar och känner till det mesta om omgivningarna och husen. Vi vet vilka bostäder som sålts, vilka som snart är till salu och vilka som skulle vilja bo i dem. Vi vet också var dagis, butiker och skolor finns, genvägen till bussen och när den går.

Vi har även objekt på andra orter runt om i Skåne, men vårt kontor och våra hjärtan finns i Åhus. Det är här vi fokuserar.

Jenz Mårtensson etablerade Mårtensson Mäklare sommaren 1994.
Idag är vi ett familjeföretag som vuxit med ytterligare en anställd fastighetsmäklare.

Att hjälpa människor i sitt livs största affär är vår drivkraft. Vårt mål är kanske inte att bli störst, utan vara den mest uppskattade mäklaren. Vår vision är att ha nöjda köpare och säljare i alla våra affärer – vi lever nämligen av nöjda kunder som rekommenderar oss vidare.

Förtroende, erfarenhet och kunskap är våra ledord som är lika viktiga oavsett om Du köper eller säljer villa, fritidshus eller bostadsrätt.
Ring, skriv, maila, faxa eller besök oss för en personlig träff.
Vårt kontor finns såklart mitt i byn på Köpmannagatan i Åhus.

Till oss är alla välkomna!








Address: Köpmannagatan 27, 296 21 Åhus
Phone: +46044-247444
City: Åhus
Zip Code: 296 21


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00


related searches: din mäklare åhus, hemnet åhus, mäklarhuset åhus, hemnet kristianstad, fastighetsbyrån åhus, mäklare kristianstad, hus till salu åhus, booli
Similar places near
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad Mäklarhuset Åhus & Kristianstad 370 meter Fantastiskt bra, tillförlitlig och trevlig mäklare!
Reviews
Mycket trevliga mäklare. Hjälpsamma och kunniga, har hjälpt oss med allting med att sälja huset, allt jobb runt om, som deklarationer, vinstskatt, försäkringar å allt som man inte har det minsta koll på. De har trevliga och mysiga lokaler, precis bredvid Ahus absolut. Parkering precis utanför deras dörr. Kan knappt bli bättre. Rekommenderas varmt
Helt fantastisk mäklarfirma! Rekommenderas till 100%
Comment on this business

to add Mårtensson Mäklare map to your website;