facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

About

Ditt tempo, din livsstil - Vi anpassar din väg till körkortet!



"Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan. Vi strävar efter att erbjuda Dig känslan av unik service och en personligt anpassad utbildning. Med hjälp av lättkörda Audi som övningsbilar och motorcyklar, och trafiklärare med lång erfarenhet garanterar vi den bästa och mest prisvärda utbildningen. Våra moderna utbildningscenter ligger lättåtkomligt och centralt belägna intill busshållplatser. Skolornas lokaler är varsamt inredda för att skapa en trevlig och avspänd atmosfär, vilket bidrar till en bra miljö och en god inlärning."
Address: Kanalgatan 22, 291 34 Kristianstad
Phone: 0103333231
City: Kristianstad
Zip Code: 291 34



related searches:
Similar places near
Rhodins Trafikskola Rhodins Trafikskola 242 meter Har snart kört 30 gånger och får fortfarande inte göra halkan. Körläraren kritiserar ...
Walters Trafikskola Walters Trafikskola 353 meter Trevlig och kunnig personal
Södra Trafikskolan Södra Trafikskolan 562 meter Väldigt pedagogiskt personal och försöker inte kränga på extra lektioner.
City Trafikskola City Trafikskola 3 km De är inte ärliga. De är smarta affärsmän och vill bara tjäna pengar.
Reviews
10/10 på allt, ger enorm motivation och lägger mycket energi på sina elever. Tack för denna gång och på återseende!
Vilka proffs!! Det är en helt igenom fantastisk körskola med kunniga, pedagogiska lärare och världens bästa Lotta som kan fixa allt. Jag har känt mig trygg med alla vilket var nödvändigt för att nå i mål. Nu sitter jag här med körkortet och är så tacksam över att det just på Mårtenssons i Kristianstad jag gick in och bad om hjälp! Tack, tack, tack!
Skrev in mig med nästan ingen körerfarenhet, jag är även hela 36år gammal.. Men! 3 månader och 20 körlektioner senare lyckades jag ta mitt körkort. Mårtenssons Trafikskola har sjukt bra lärare och man känner sig hemma snabbt, helt otroligt bra. 5/5, en miljon tack för er hjälp. Kör försiktigt! //Peter J
Jag svär på allt ni är den bästa skolan och bästa personal, jag har sett jag tackar er för allt hjälp och kommer aldrig att glömma de bästa stunder jag har haft med er. Tackar er om och om igen och kommer att tänka på er varje gång jag kör bil.
Helt underbar körskola. Vill tacka patrik och lotta på kontoret så mycket för all hjälp! Jag har grov adhd och dyslexi och detta löste patrik till mej utan problem. Kan högst rekommendera både bil och mc kort
Fantastisk körskola som verkligen bryr sig om sina elever. Fick snabbt tider och körde med en lärare som heter Vicky, hon var helt fantastisk. Så lugn och pedagogisk. Rekommenderar skarpt!
Utan överdrift världens bästa körlärare jobbar här, Jannice så sjukt duktig på att lära ut hade behövt dubbelt så många lektioner om de inte vore för henne. Rekommenderar starkt!! Och sjukt trevlig körskola överlag.
Generell bra körskola. Magnus är en extremt duktig körlärare, honom rekommenderar jag verkligen. Det finns en annan körlärare jag hade först, som jag verkligen inte rekommenderar. Han körde mycket ironi vilket var påfrestande, när jag hade haft lektioner med honom och jag hade gått därifrån och vänt ryggen till började jag gråta direkt då det var psykiskt påfrestande att ha honom.
Det bästa körskolan som man kan rekommendera, trevligt och kunnig körlärare. Jannice är ju nog på toppen.
En av personalen på Mårtenssons trafikskola heter Vickie. Hon är extremt duktig på att lära ut, är lyhörd och får en att känna sig trygg. Jag rekommenderar starkt att ni övningskör med henne!
Comment on this business

to add Mårtenssons Trafikskola map to your website;