facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
"Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan. Vi strävar efter att erbjuda Dig känslan av unik service och en personligt anpassad utbildning. Med hjälp av lättkörda Audi som övningsbilar och motorcyklar, och trafiklärare med lång erfarenhet garanterar vi den bästa och mest prisvärda utbildningen. Våra moderna utbildningscenter ligger lättåtkomligt och centralt belägna intill busshållplatser. Skolornas lokaler är varsamt inredda för att skapa en trevlig och avspänd atmosfär, vilket bidrar till en bra miljö och en god inlärning."
Address: Järnvägsgatan 22, 216 14 Limhamn Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: +46103333231
City: Limhamn
Zip Code: 216 14 Limhamn



related searches: Mårtenssons Trafikskola Malmö, Mårtenssons Trafikskola Landskrona, Mårtenssons Trafikskola Kalmar, Mårtenssons Trafikskola priser, Mårtenssons Trafikskola Lund, Mårtenssons Trafikskola Malmö södervärn, Mårtenssons Trafikskola Trelleborg, Mårtenssons Trafikskola Höllviken
Reviews
Väldig professionella! Hade tur att få köra med Jolina som gjorde körningen både kul, lärorik och effektiv. Jolina rekommenderas varmt för den som behöver extra pepp och stärka sitt självförtroende med körningen Kommer sakna lektionerna nu när jag plötsligt har mitt körkort!
Körlärare okej, bra på att lära ut men hjälpte inte till med att boka risk b, teoriprov eller uppkörning efter önskemål. Känner att läraren inte var rättvis med bedömning av mina kunskaper. Eftersom ingen informerade mig om att läraren skulle boka allt detta när den tyckte att jag var redo, så bokade jag allt själv när jag och den jag körde med privat tyckte att jag var redo för allt. Tog körkortet utan deras inblandning i det och sedan fick jag inte tillbaka alla pengar trots att jag inte använt mig av allt som ingick i deras paket. Teoriportalen är fantastisk. Komplettera med att läsa lite i boken. Rekommenderar inte att köpa paket hos dom om du planerar att bli klar med körkortet fort och lär dig snabbt.
Bra körskola, klarade både teori och uppkörning på första försöket. Jag hade Lena som trafiklärare, hon är jättebra!
Hade Nina som trafiklärare och jag är så nöjd. Hon hjälpte mig och var mycket pedagogisk och engagerad. Tack bästa Nina!
Bästa Mats och Nina, jag har dem som trafiklärare,har lärt mig mycket... alla är så trevliga.
Fem stjärnor till er, och i synnerhet Nina!
Översatt av Google Jag har haft erfarenhet av olika körskolor/lärare och jag måste ge full respekt för Daniel för den kunskap jag fått, men också det lugn jag lärde mig av honom under körningen. Bra personlighet!!! Original I have had experience in different driving schools/teachers and I have to give full respect to Daniel for the knowledge I gained, but also the calmness I learned from him while driving. Great personality!!!
Comment on this business

to add Mårtenssons Trafikskola map to your website;