facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MässingMäster

"Inregistrerat varumärke som borgar för kvalitet, varuutbud och yrkeskunnande. En unik butik med personlig service med komplett sortiment. En egen stor välutrustad verkstad för reparationer, renovering och nytillverkningar. Hembesök för rådgivning samt egna transporter. Vi hämtar och levererar kronor inom Storstockholm till fast pris."
Address: Götgatan 7 , Stockholm 116 46, AB, SE
Phone: +46 8 714 91 00
City: Stockholm
Zip Code: 116 46


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: Mässingmäster stockholm reviews, Norrmalms Elektriska, Elektriska Svea, Ljusbutik, Affären i Gamla stan
Similar places near
Iittala Iittala 130 meter
Kristallrummet Kristallrummet 137 meter
Bodum Bodum 183 meter
Blås & Knåda Blås & Knåda 217 meter
MässingMäster MässingMäster 226 meter Lämnade in en oljelampa för reperation och polering. MässingM gjorde ett fantastiskt ...
DesignTorget DesignTorget 270 meter
Maritza Maritza 303 meter Jättefina kläder med engagerad personal. Har fram till nu varit min absoluta favorit...
Reference Audio Reference Audio 321 meter Jag gjorde min läxa och sprang runt till de flest Hi-Fi butikerna i stan. Lyssnade på...
Desenio Desenio 360 meter Så smidigt och enkelt att beställa. Fantastiskt fina posters i hög kvalitet! Har även...
Ebba & Jag Ebba & Jag 422 meter
Kaolin Kaolin 434 meter Underbart ställe för den som älskar keramik, Ann-Sofie Gelfius, Dale Karlsson och mån...
Folckers Folckers 462 meter Bästa och mest genuina butiken i Stockholm!! Finns inte något motsvarande någonstans!...
Handfaste The Viking Shop Handfaste The Viking Shop 482 meter Mycket trevlig butik, med trevlig personal, inredning och fantastiska produkter. Hand...
CaZami CaZami 484 meter
Mobilkoden Mobilkoden 494 meter
Happy Sthlm Design Happy Sthlm Design 525 meter Great store with unique and beautiful merchandise! Great for household gifts and orig...
Gudrun Sjödén Gamla Sta'n Gudrun Sjödén Gamla Sta'n 534 meter Vilken trevlig butik att handla i. Mkt inspirerande och härlig personal som stog ut m...
Reviews
Lämnade in en oljelampa för reperation och polering. MässingM gjorde ett fantastiskt fint jobb. Supernöjd och rekommenderas! Före/efter bilder.
Fin butik som har många olika sorters Tiffanylampor och även annat. De hjälper också till att byta lamppropp till en låg kostnad, i mitt fall medan jag väntade, och utför reparationer av trasiga lampor.
Jag väljer ofta att handla i fysiska butiker istället för på nätet, just för den personliga och trevliga servicen som brukar hänga med. Väldigt lite av den varan här tyvärr. Några av bemötandena var trevliga, men oftast var det snorkigt, ointresserat och ibland direkt otrevligt. Den felaktiga leveransen skyller de ihärdigt på sina underleverantörer och de verkar inte begripa att de själva t ex borde kontrollera att det är korrekt vara innan de lämnar ut den till kund. Jag noterar bland recensionerna att många kunder har samma dåliga upplevelse som jag, tråkigt att de inte verkar ta till sig av kritiken. Sista gången jag handlade här.
Utbud och kompetens är säkert toppen. Se dock till att komma överens om öppet köp innan betalning är gjord, för det finns inget som heter goodwill här. Kommer du dessutom med ett tillgodokvitto som en anställd glömt att skriva datum på spelar det ingen roll hur trevlig du är, du blir utfrågad flera gånger av olika personer och får tillslut handla men det känns som att du är misstänkt för brott och ska vara väldigt tacksam. Trevligt bemötande så länge du betalar och aldrig får problem med det du köpt.
Trevlig affär med många lampor. Lite rörigt kanske? Köpte en fin lampa och samtidigt två LED-lampor. Blev lite misstänksam när det inte var öppet köp på LED-lamporna. Kände mig dum och blåst när jag kom hem och såg kvittot. 120 kr styck för en lampa som kostar runt 20 kr på nätet. Ocker. Köp gärna armatur men ALDRIG LED eller liknande.
En mycket trevlig ung tjej som var engagerad i mitt ärende! Kul att det finns såna fina ungdomar inom servicebranschen. Rekommenderar ett besök i denna fina butik med spännande sortiment av lampor, ljusstakar och reservdelar.
Plus: Detta är folk som kan sina saker! Har handlat lampor där samt lämnat in saker för renovering. Alltid lika trevlig och kunnig personal. Har bl.a lämnat in ett par gamla kandelabrar som bitvis var i dåligt skick. Fick ett kostnadsförslag att ta ställning till innan de påbörjade arbetet. Kandelabrarna ser nu ut att vara i nyskick trots att de är gamla. Minus: De har mycket att göra. Man ska inte ha brottom att få kostnadsförslag och få tillbaka inlämnade saker. Räkna med att det kan ta flera veckor. Räkna med att renovering kan kosta. Fast man får ju verkligen expertis för pengarna. Man måste köpa en förpackning med glödlampor för att få hjälp med felsökning på en armatur som inte fungerar. Detta tycker jag borde kunna ingå i servicen.
Otroligt lång väntetid ca 2 veckor och sedan kom de ej med prisförslag som överenskommet, kostade nästa 1000 kr för att laga en ljusstake köpt för 250 kr som glappade i ett av ljusen. Svindyrt och oproffsigt bemötande. Skriver aldrig en recension men blev upprörd av dålig service.
Innehavaren av denna butik ska inte stå i kassa. Vansinnigt otrevligt bemötande. Köper en specifik glödlampa för löjliga 350 kr, är oerhört noggrann med att påpeka att den måste funka med dimmer. Går hem och upptäcker att så inte är fallet. När jag går tillbaka med den finns en manlig anställd närvarande som minns mitt köp någon dag innan, men då de inte har varken öppet köp eller bytesrätt på glödlampor hämtar han den vansinnigt otrevliga ägaren. Trots att jag har blivit blåst och fått felaktig produkt vidhåller hon endast tillgodokvitto, samt att jag måste komma tillbaka dagen efter då den sagda säljaren finns på plats. Inte nog med att de hänger ut personal som gör fel, de vägrar också göra återköp på något som är deras fel. Vill ni få ett trevligt bemötande? Skippa denna butik och gå till Elektriska Svea istället.
Välsorterade och väldigt trevliga. Ser ut att ha allt du kan önska dig för oljelampor.
Comment on this business

Directions to MässingMäster with public transportation


Slussen 40 meters
13
14
17
18
19
Slussen 50 meters
Slussen 50 meters
191
192
193
194
195
2
3
491
492
496
497
53
55
57
66
76
93
96
Slussen T-bana 50 meters
Slussen 120 meters

to add MässingMäster map to your website;