facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mäster Olof Vårdcentral

Address: Strängnäs
City: Strängnäs


Similar places near
Unicare Vårdcentral Strängnäs Unicare Vårdcentral Strängnäs 845 meter En riktigt opedagokisk person i telefon när man ringer in. Och känner att vid 2st pro...
Vårdcentralen Strängnäs Vårdcentralen Strängnäs 1 km Vårdcentralen Strängnäs är en centralt belägen komplett vårdcentral med hög kompetens...
Vårdcentralen i Mariefred Vårdcentralen i Mariefred 16 km Bokade tid här idag för att hämta ett Covid-provtagningskit, Mariefreds Vårdcentral h...
Reviews
Vid kontakt med denna vårdcentral i september för att få en tid för årlig hälsokontroll blev jag mycket dåligt bemött. Jag är 80 år och äter en del mediciner så jag tycker det vore inte att begära för mycket. Jag fick då frågan om jag känner mig dålig. Det gör jag inte men tycker ändå att det vore lämpligt med en undersökning av hjärta, blodtryck och lite prover. Måste jag känna mig dålig för att få en sådan undersökning? Vid 80 år! Jag fick även höra att jag hade ju varit hos läkare både i maj och två gånger i juni. För problem med ryggen!? Ryggskott och ichias. Vad har det med hälsokoll och provtagning att göra? Men enligt sköterskan var det tydligen likvärdigt. Så jag skulle inte komma och besvära igen. Vid min ålder är man uppenbarligen inte mycket värd och blev nu mycket dåligt bemött. Jag har tidigare vid några tillfällen blivit besviken på bemötandet och funderat på att byta vårdcentral. Detta var droppen och nu har jag bytt.
En mardröm! Avråder på alla vis besök av denna vårdcentral. Gjorde misstaget som nyinflyttad i stan att välja Mäster Olof. År 2020 så träffade jag en engelskspråkig läkare R.H, han hade otroligt svårt att förstå språket, han var utöver det väldigt disträ och otrevlig och berättade t.ex om sin tid i USA vad nu det har med min läkarvård att göra?. För det första bar han ej något munskydd då pandemin var som värst. Jag bar själv munskydd på vårdcentral och dylikt för att skydda mig och andra. Läkaren vägrade även att skriva ut den medicin jag fått i åratal från tidigare vc i annan stad. Så jag stod utan medicin under tiden jag var skriven på Mäster Olof, hos denna läkare. R.H ringde på fel mobilnr 8-9 ggr och talade in på telesvar där han räknade upp var gång han ringt, 1, 2, 3 osv. Ringde Mäster Olof reception 2 gånger och meddelade att läkaren ringde på fel nummer, att jag ej fanns tillgänglig på detta nummer dagtid. Trots det fortsätter läkaren att ringa på fel nummer och räknar upp: 3, 4, 5, 6, 7. Helt sjukt!! Fick bara träffa hyrläkare på Mäster Olof. En annan gång så hade en hyrläkare ej skrivit någon antecking alls kring mitt besök. De i receptionen sa "han har nog missat det, och nu finns han ej kvar". En annan gång träffade jag ännu en hyrläkare för att få utskrivet medicin, då han knappt förstod svenska så fick jag skriva samtliga mediciner på ett papper åt honom för att han skulle kunna skriva in dessa på datorn. Liten lokal, svårt att hålla avstånd från andra sjuka patienter. Kvinnan i receptionen har jag vid upprepade tillfällen hört tala med hög nedlåtande ton till patienter liknande det Mats, Eva och Fredrik beskriver nedan Tragiskt! Finns mer att berätta men kortfattat: UNDVIK till varje pris Mäster Olof!!! Har sedan dess såklart bytt till en annan vc i Strängnäs där allt funkat utmärkt.
Fick träffa en annan läkare än den vi pratade om när jag bokade tid eftersom jag va tvungen att komma dit pga att jag ville ha förnyat recept. Blev bemött av en läkare som inte presenterade sig och som knappt lyssnade på vad jag sa och de han lyssnade på förvrängde han. Han talade om för mig saker jag saker jag pratat med dom om sen jag bytte. Munskyddet åkte upp å ner upp å ner över näsan. Skulle de inte se så illa ut i journalen skulle jag byta vårdcentral till den jag hade förut.
Försökt att få boka en tid till min läkare sen 28 januari , väntar även på provsvar som gjordes 11 februari och som ej syns på 1177.
Enstaka läkare är mycket bra. En av dem ej smärtspecialist, vanlig husläkare spårade dock ur och kom med andra samtalsämnen när vi kom in på väsentligheter och vad specialist-smärtutredare kommit fram till! Hon ville ändra den tidigare smärtspecialistens medicinförskrivning, som är noga genomtänkt och med god effekt, efter noga genomförda tester och utredningar! Hon orkade inte ens läsa journalen som smärtspecialisten skrivit - som omfattade 3 månader/ fler gånger i veckan! Mycket dåligt, slarvigt och nonchalant stil, tycker jag. Ung och oerfaren tror man vet mest och bäst? Annars är personalen mestadels OK, verksamhetschefen Shahab mycket bra att ha att göra med; uppföljande. .
Tyvärr fick jag för en stund sedan tala med en kvinna sannolikt sjuksköterska i er växel, som uttryckte sig på ett sätt så att jag kände mig behandlad som intellektuellt på ett barns nivå. Jag uppfattar det som att det kan ha att göra med att jag har passerat 70 års ålder. Eftersom jag ogärna vill behöva bemötas av henne fler gånger, när jag söker vård, måste jag byta vårdcentral.
Totalt odugliga. Blir skickat till ny läkare varje gång, ingen lyssnar försöker ställa diagnos baserad på symptom jag inte har, inget blir noterat så samma förklaringar måste upprepas varje gång, ingen tar någon form för ansvar för att komma fram till en diagnos och behandling. Provtagning efter provtagning, ibland tar de fel prov så man måste tillbaka. Det är nog säkrare för hälsan att fortsätta vara sjuk än att besöka de här pajasar.
En riktigt dålig vårdcentral. Hyr läkare. Dåligt med attityd samt tider till doktor osv. Spydigt bemötande. Rekommenderas för 75+ som redan är döende. Döda ting flyter med strömmen.1 stjärna är för mycket. Snackar om hur dom är ”bästa” vårdcentralen. Kanske bästa av värsta möjligen.
blev precis uppringd av Hanna sjuksköterska då jag sedan en tid tillbaka har en svår hosta. som ensamstående har jag inte råd att sjukskriva mig då jag ibland måste vabba och vi går redan tajt ekonomiskt. Hanna tyckte inte att jag ska få komma till dom då jag kan arbeta . Har aldrig fått ett så dåligt bemötande. Helt fruktansvärt
Tack Lena Distriktsköterska. Du gjorde ett underbart jobb när jag var rädd inför provtagningen. Jag startade min ljudbok, du stack och sen var det klart.
Comment on this business

to add Mäster Olof Vårdcentral map to your website;