facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M Wikander islandshästar

M Wikander islandshästar

About

Islandshästar

Story

Min tävlingskarriär började när jag var nio, då tävlade jag en av familjens hästar. Mitt första SM gick av stapeln 1996, 1998 blev jag uttagen till juniorlandslaget och har varit med i tio år sedan dess.



Nyfikenheten drev mig till att prova på att sko, då jag var bara 11 år. Jag har mångårig erfarenhet av hovslageri av just islandshästar.



När jag slutade skolan började jag arbeta hos Johanna på Herresta Säteri. Jag fortsatte att arbeta med Vignir och Johanna på Herresta och vidare på Edeby. Under mina fem år hos dem var skoningen en stor del av arbetet. Vi har tillsammans ridit in och tränat hästar fram till visning. Jag har varit med på alla visningar och sett till att hästarna varit i färdiga för sin uppgift.



Jag har en mycket bra inblick i och erfarenhet av träningsuppläggning inför visningar. Hösten 2006 var det dags att stå på egna ben och göra det jag länge drömt om.



Jag startade därför min verksamhet M Wikander Islandshästar, jag är verksam inom träning, skoning och utbildning. Jag är verksam i Stallarholmen på Edeby Gård samt Odensicke Gård.



Vill ni veta mer är ni välkomna att höra av er på telefon eller mail.

Address: Söderängarma, 14870 Nynäshamm, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0736779131
es.rednakiwnilam@ofni
City: Nynäshamm
Zip Code: 14870


Similar places near
Torö kitebeach Torö kitebeach 32 km Grymma Kite instruktörer! Gick 3-dagarskursen och utvecklades supersnabbt tack vare d...
Torö, örudden Torö, örudden 32 km Torö kitesurf strand
Comment on this business

to add M Wikander islandshästar map to your website;