facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M2 i Värnamo AB

M2 i Värnamo AB

About

M2 Bygg i Värnamo är ett flexibelt byggföretag som utför det mesta inom byggbranschen, bland annat:
• Nybyggnation
• Om-/tillbyggnation
• Fönsterbyten

Story

Stora och små byggprojekt i Värnamo med omnejd
M2 Bygg VärnamoM2 Bygg ägs och drivs av Magnus Persson tillsammans med 7 anställda. Vi är belägna i Värnamo och åtar oss såväl stora som små byggprojekt i Värnamo med omnejd.

Över 20 års erfarenhet inom bygg och snickeri
Magnus startade byggföretaget 2008, efter att ha arbetat i över 20 år som anställd snickare. Personalen på M2 Bygg är erfarna och välutbildade snickare som arbetar enligt M2:s motto att alltid vara noggranna och lämna ett bra jobb efter oss. Detta har gett oss många nöjda kunder. Kontakta oss gärna för referenser!

Totalentreprenader inom bygg och renovering
Vi har ett mycket gott samarbete med andra lokala kompetenta företag inom VVS, el och plåt. M2 Bygg utför ofta totalentreprenader där vi samordnar byggprojektet för dig som kund. Detta leder till lägre kostnader och snabbare färdigställande.



"M2 Bygg i Värnamo är ett flexibelt byggföretag som utför det mesta inom byggbranschen, bland annat:• Nybyggnation• Om- / Tillbyggnation• Fönsterbyten• Takbyten• RenoveringKontakta oss gärna för en kostnadsfri offert! Vi gör ett hembesök för att tillsammans med er diskutera och förverkliga ert byggnadsprojekt. Vårt mål är alltid nöjda kunder och vi lämnar garanti på utförda arbeten!Med vänlig hälsning Magnus Persson"
Address: Tryggarpsbacken 14, 33135 Värnamo
Phone: 070-2732282
City: Värnamo
Zip Code: 33135


Similar places near
Assemblin Sverige Assemblin Sverige 805 meter Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, ...
SealEco HQ SealEco HQ 824 meter Översatt av Google Samskip. Navigering leder, vi ringer in och kör runt lagret till a...
Lastbilcentralen VäRnamo/Ljungby AB Lastbilcentralen VäRnamo/Ljungby AB 2 km Hög kompetens och smidiga att ha och göra med.
Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial 2 km Väldigt bra och välsorterad butik. Gott om parkeringsplatser och plats för att köra i...
Smålands bygg & fasad Smålands bygg & fasad 3 km Smålands bygg & fasad
Comment on this business

to add M2 i Värnamo AB map to your website;