facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for M4 Tandklinik

M4 Tandklinik

About

Välkommen till din tandläkare i Lerum. Vi erbjuder bl.a. allmäntandvård, estetisk tandvård, tandreglering med Inman Aligner, implantat samt akut tandvård.



"Välkommen till M4 Tandklinik i Lerum! En modern och hemtrevlig klinik. Vi är måna om att du ska känna dig trygg och avslappnad och få den bästa vården i en lugn atmosfär."
Address: Lyckebobacken 6, 44338 Lerum
Phone: 030210771
City: Lerum
Zip Code: 44338


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 17:30
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 07:30 - 15:00
Friday: 08:30 - 14:00


related searches: Tandläkare Lerum M4
Reviews
Väldigt erfarna i denna tandklinik, extremt trevlig personal, professionella, tar patienten på allvar, hänsyn mm. Mycket bra tandläkare att söka till.. 5 stjärnor av 5 ..
Mycket måna om sina patienter och informerar bra om vad de gör. Gjorde en större lagning, med bedövning, och hade inga problem efter detta. Väldigt nöjd med allt - tack!!
Professionellt och trevligt bemötande. Jag känner mig trygg, förstådd och blir bemött och behandlad på ett mycket bra och förtroendegivande sätt. Bästa kliniken! //Lina
En synnerligen professionell och kompetent personal som med stort hjärta tar sig an oss patienter och beaktar våra önskemål. Har du ingen tandläkare så tveka inte, Manough med team är fantastiska. Häls Gisella
Här upplevdes mycket professionell tandvård med kunnig personal. Rekommenderar starkt!
Mycket trevliga och lätt på handen .
Fantastiskt personlig & trevlig tandklinik! Kan varmt rekommenderas!
Comment on this business

to add M4 Tandklinik map to your website;