facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Macforum

Macforum

About

Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service och företagslösningar. Observera att våra butiker är kontantfria.

Story

Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service och företagslösningar. Observera att våra butiker är kontantfria.

Products

Hela Apples sortiment som iPhone, iPad, Apple Watch och Mac. Tillbehör från Bang Olufsen, Bose, Beats, Decoded och Sandqvist.

Address: Östra Hamngatan 16 , Göteborg 411 09, O, SE
Phone: +46 31 721 31 00
es.murofcam@tsnajtdnuk
City: Göteborg
Zip Code: 411 09



related searches:
Similar places near
Kjell & Company Kjell & Company 194 meter I våra butiker/webbshop finns det över 8000 tillbehör för prylarna där hemma.
Elgiganten Elgiganten 271 meter
Webhallen Webhallen 616 meter Stor bemanning mindre med kunder men lång väntan.
Reviews
Oprofessionellt och dåligt bemötande från servicepersonal. Kommer inte använda deras tjänster igen.
Som många redan har påpekat finns en del otrevlig personal här, med noll servicekänsla och som bara går förbi en utan ens ett hej. Däremot har de jag pratat med varit supertrevliga. När det gäller själva reparationen av varor är jag jättenöjd. Allting har gått jättesnabbt fast än jag har fått komma tillbaka ännu en gång pga fel av den reparerade varan.
Dåligt att inte kunna få hjälp med alla ärenden som rör mina enheter från Mac
Alltid varit supernöjd med servicen - fram till igår. I förrgår ringer jag macforum för att höra hur jag går till väga för att byta en trasig skärm. De förklarar att ifall jag kommer till butiken före kl 12 byter de skärmen samma dag. Dagen därpå sätter jag mig i bilen för att åka de 10 milen enkel väg som krävs för att slippa postgången. Får ganska snabbt ”hjälp” av en klart osympatisk, mycket prestigefull samt icke serviceinriktad tjej som förklarar att det minsann inte går. Får ingen förklaring, ingen ursäkt och ingen kompensation för den felaktiga informationen. Jag ska istället tydligen betala portot för att slippa köra ytterligare 20 mil för att hämta den… Verkligen inte imponerad av ”servicen” denna gång. Ska bli intressant att se hur många dagar/veckor jag behöver vänta på min telefon och om den då ens fungerar som den ska…
Som spekulant på en MBP M1 laptop besökte jag butiken tidigare i höst. Inga andra kunder var närvarande. Personalstyrkan bakom disken hade en diskussion och ägnade mig ingen uppmärksamhet. Jag knappade en god stund på ett par olika alternativ och lämnade sedan butiken. Vid mitt nästa besök hade jag köpt en 14” MBP i en annan butik och behövde en adapter till min Apple DVD-läsare. Svårt att få ögonkontakt med någon i personalen. Efter en stund fann jag vad jag sökte. Min begäran att få testa funktionen med den medhavda DVD-läsaren accepterades med viss tvekan efter att expediten konsulterat en kollega. Mitt tidigare intryck av butiken består. Lyckligtvis fungerade adaptern bra.
Tyvärr väldigt icke service-minded personal.
En fin Applebutik med allt en Appleentusiast kan tänka sig. Kom för att främst kolla på en MacBook Pro, men jag ska ju inte ljuga om att det var väldigt kul och kanske även lite hehe distraherande att kolla och känna på andra saker också. Allt från olika iPads med tillbehör till olika stationära Macs. Kändes skönt att äntligen få en realistisk syn av det man annars bara har läst om sakerna. Det fanns alltid personal tillgänglig ifall man skulle behöva ha hjälp med något i sitt letande.
Otroligt oprofessionell personal som inte vet hur man bemöter en kund i telefon. Fullständigt ohjälpsamt och avskräckande bemötande. Vem har utbildad er till att prata så med kunderna på det viset som idag? Herregud, och jag som till och med tänkte åka till er nästan 70km för hjälp… Vänd er hellre till Youtube-fixare och där du kan lösa det mesta gratis på egen hand än dessa amatörer. Helt otroligt att Apple ens har er som ”verkstad”.
Utmärkt service och trevlig personal med bra personligt bemötande!
Vet inte ens vad det är... Skärpning Google!
Comment on this business

to add Macforum map to your website;