facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Macken-Lekplatsen

Address: Trollhättan (commune)
City: Trollhättan


Similar places near
Skrotnisses Lekplats Skrotnisses Lekplats 547 meter Barnen får stöka och stoja inhägnat bra iordning. Fint ställe men långt för barn att ...
Insikten Trollhättan Insikten Trollhättan 1 km Mysigt lekplats med en val, liten vattenfors för barnen att leka med. Trollhättans hö...
Teddys Lekland Teddys Lekland 7 km Ett barn var för kort som jag fick hjälpa upp och sen blev jag nerputtad för rutchkan...
3stad Leksand 3stad Leksand 7 km Leksand
Reviews
Nostalgisk lekplats som barnen verkligen gillade. Skulle det funnits lite mer klätterställning så hade betyget blivit 5
Jag är helt tagen av denna lekplats! Den finaste jag har vart på! För mig som tittade på macken när jag va liten va detta en sån nostalgi tripp! Det va värt att åka långt för att besöka den! Jag kommer att komma dit flera gånger! Det är mycket att se och mycket att ta in!
Så fantastiskt fin lekplats med en så kultförklarad serie. Även som vuxen GAS-fantast blir man lycklig av att se detta eminenta bygge. Fantastisk detalj att ha låtar spelandes från serien i butiken till o från. Jag önskar att jag hade fått leka här som barn.
Helt underbart ställe. Ungarna älskade det och det fanns också gott om bänkar och gräs för att springa på, fika, komma ifrån en bit för att ha det lite lugnare etc. Även skulpturer och blommor!
Härlig lekplats som barnen uppenbarligen älskar. Trökigt att folk använder platsen som toalett då det stank från ett av ”rummen”. Kan dock vara så att det var mackens toalett och macktoaletter är ju inte kända för sin citrusdoft. Tråkigt också att Roy inte var där men han drog ju till den stora staden. Fram bara med en kiosk och riktig toalett så åker betyget upp ett hack till.
Kul lekplats med många aktiviteter, men skulle behöva en liten uppfräschning. Bra att man kan gå in i de små husen och få svalka när det är riktigt varmt. Pluspoäng för att det kan spelas musik och klipp från serien.
2:a besöket. Barnen älskar det. Nära till mat och glass på affärslivet Oden. Kul att GalenskapAnna hedras med detta i sin hemstad.
En av flera fantastiska temalekplatser i Trollhättan. Det går att klättra och leka på riktigt i "scenografin". Verkar som att lekplatsen är väl underhållen.
Mycket fin lekplats och finns mycket att göra för lite större barn. Mycket stor yta att springa på och då och då finns även trampbilar att låna. Annars så kan barn ha med sig en egen cykel och leka att de kör på vägarna som finns.
Jätte kul för alla barn å vem älskar inte Macken.
Comment on this business

to add Macken-Lekplatsen map to your website;