facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Magasinera Mera Gävle

Magasinera Mera Gävle

About

Vi erbjuder magasinering med hämtservice till kunder i Gästrikland med bas i Gävle. Vi erbjuder också flytthälp till kunder inom Gävle kommun.

Story

Magasinera Mera är ett nystartat företag i Gävle men arbetar även i närorterna med start 29e september. Vår grundtanke är att kunna hjälpa människor som tillfälligt eller permanent behöver utrymme. Också kunna hjälpa personer som står inför en stor flytt och inte har möjligheten eller tiden till att sköta det själv att få en prisvärd lösning.

Framförallt så vill vi finnas där för våra äldre människor så det kommer att vara extra förmånliga erbjudanden till just personer som nått pensionsåldern. Då i kombination med RUT-avdraget. Vi sköter pappersarbetet kring RUT.

Vi kommer att stå för en bra service, trevlig personal och ett bra pris. Vi diskuterar gärna med er för att se om vi har möjlighet att hjälpa till. Maila oss gärna med hur din situation ser ut så återkommer vi med ett förslag på upplägg från oss via telefon.

Vi kan hjälpa till med magasinering i gävle och även hela flytter. Vi kommer även att kunna erbjuda våra 65+ kunder transporthjälp om man exempelvis sålt sitt hus och behöver transport av större saker till närstående släkting eller återvinning.

Address: Industrigatan 9, 80283 Gävle, Suède
Phone: 0730435666
City: Gävle
Zip Code: 80283



related searches: Magasinera mera gävle age, Hyra förråd Gävle pris, Magasinera möbler Gävle, Lilly's Lager Gävle, Lagerkungen Gävle, Hyra garage Gävle, Magasinering Dalarna, Montrab förråd
Comment on this business

to add Magasinera Mera Gävle map to your website;