facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Magasinet i Vaxholm

Magasinet i Vaxholm

About

Livsstilsbutik i tre våningsplan med inredning, kläder, yogastudio och bistro. Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.
www.magasinetwaxholm.se

Story

Magasinets byggnad är från början en gammal smedja från 1800-talet. Den ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Idag är Magasinet en ”livsstilsbutik” med fokus på att njuta av livet och må bra, vi får ofta höra att det är en ”oas för inspiration och välmående”.

Vi mixar välkända varumärken med udda som vi alltid förnyar oss med. Vi satsar på kvalitet, produkter som du ska kunna trivas med och njuta av länge - saker som förgyller din vardag.
Vi har möbler, tyger & tapeter och allt annat som har med inredning och trivsel att göra. Vi har också noga utvalda accessoarer, kläd- och skomärken.

I februari 2013 öppnade vi mellanplanet för yoga, meditationer, föreläsningar, allt som vi mår bra av. Det har varit mycket uppskattat och vi har i år utökat antalet yogapass och instruktörer.

Sedan hösten 2014 driver vi Bistro Magasinet på tredje våningen, där man kan njuta av en god lunch eller ta en fika och låta timmarna segla förbi. Under lågsäsong erbjudes även catering.

Den stora taktterassen bjuder på en underbar utsikt över Vaxholms Kastell och hamninlopp.



"Magasinet i Waxholm är ett livsstilskoncept i tre våningsplan. Här hittar du inredning, kläder, restaurang samt yogastudio. Vi ligger vid vattnet i centrala Vaxholm. Välkomna!"
Address: Fiskaregatan 1, 185 32 Vaxholm
Phone: 0854130505
City: Vaxholm
Zip Code: 185 32



related searches:
Similar places near
YogaMalin YogaMalin 12 meter En sida för alla som funderat över sin plats i tillvaron och vill släppa ut sin inre ...
Salta Stänk Salta Stänk 116 meter Översatt av Google Det finns mycket bra service och utsökta varor, jag köpte min förs...
Waxholms Hotell Waxholms Hotell 118 meter Location, location. Om det handlar om utsikten över skärgården så är det här man ska ...
Kabyssen Kabyssen 118 meter Vi tog in 3st tonfisk men det var nog den senigaste tonfisken någonsin. Ingen av oss ...
Vaxholm Yogacenter Vaxholm Yogacenter 119 meter Vaxholm Yogacenter mitt i centrala Vaxholm. En oas där du hittar allt från hathayoga,...
Lilla Strand Lilla Strand 138 meter Vi tog in 3st tonfisk men det var nog den senigaste tonfisken någonsin. Ingen av oss ...
Waxholm by the Sea Waxholm by the Sea 198 meter Den ultimata butiken när du är i behov av tillbehör till din båt. Personalen gör ett ...
Waxholms Choklad Waxholms Choklad 198 meter Vi fullkomligt älskar denna lilla chokladbutik! Utbudet är stort med spännande variat...
Lilla Handelsboden Lilla Handelsboden 198 meter Trevlig personal, slog in vårt paket såå fint
Boulangerie Waxholm Boulangerie Waxholm 206 meter Mysigt ställe längs med kajgatan. Mysig uteserveringen, trevlig och glad personal. Å...
Boulangerie Waxholm Boulangerie Waxholm 206 meter Mysigt ställe längs med kajgatan. Mysig uteserveringen, trevlig och glad personal. Å...
Bistro Boulangerie Bistro Boulangerie 214 meter Hemskt.. dåligt fika och fick dessutom lämna caféet med hälften kvar pga att våran va...
Rosebugs Rosebugs 230 meter Underbar personal och bra utbud av kläder och skor
C Bar C Bar 244 meter Bra läge och trevlg personal. Maten överträffade förväntningarna.
Blomsterinspiratören i Waxholm Blomsterinspiratören i Waxholm 248 meter Supertrevlig personal och superfin bukett som levererades snabbt för fars dag!
Vaxholms Kastell Vaxholms Kastell 285 meter Mäktigt ställe. Färjan över kostar 50 kr per person tur och retur.
Vaxholms Hembygdsgårds Café Vaxholms Hembygdsgårds Café 329 meter Jag åt en riktigt god Räk CaesarSallad. Men de har mycket annat gott gär. Supertrevli...
Reviews
Väldigt trevlig restaurant på en fantastiskt plats. Utmärkt mat och service! Det är också hundvänligt . Jag åt strömming med hemmagjord potatismos, lingon, brynt smör och rödlök, väldigt gott! Våningen under restaurangen har en väldigt trevlig inredningsbutik med många fina saker. Det finns också en superfin yogastudio ‍ Rekommenderar verkligen detta ställe!!
Trevligt och mysigt fin utsikt. Lite oprisvärt för lunch ingen liten brödbit eller sallad ingick . Strömming 185 kronor det fanns billigare och dyrare alternativ.
Bra mat ,Strömming och påtatimos var bra. Vackert terrasse .
Den här lilla pärlan har nog den bästa sjöutsikten av alla restauranger i Vaxholm! En stor upphöjd terrass med utsikt över kastellet och delar av fjärden, och med söta pittoreska hus intill. Det känns som att man gjort ett fynd när man hittar den! Jag serverades stekt sill med en len potatispuré och rårörda lingon. En klassiker, men här väldigt god och väl genomförd! Jag blir alltid imponerad när till synes enkla rätter genomförs överraskande väl! Och mycket tilltalande upplagt! Trivsam, avslappnad stämning och samtidigt med klass! Ett besök rekommenderas varmt!
Mycket fina vyer och fräsch mat! Trevlig personal och trevliga lokaler!
Detta rekommenderas varmt! Mysigt och charmigt ställe, smidigt att beställa. Personal som håller koll ute bland gästerna. Enkel meny, där vi kan svara för att fyra av rätterna är mycket bra. Med andra ord så har man lyckats bygga en helhet av en härlig miljö, bra meny och avslappnad stämning. Vilket ställe!! Vi kommer tillbaka!
God mat men trångt och öppet
Trevlig personal. Fin härlig utsikt. Vi var två vuxna och tre barn. Vi vuxna beställde fisksoppan som var riktig smaklig. Räkorna och fisken smakade färskt och var inte alls torra. Barnen åt pannkakor och uppskattade maten. Vi kommer tillbaka !
Väldigt dyrt som förväntat men den här gången var det nästan löjligt vad lite kvalitet man får för den höga summan. 75kr för 3 pannkakor till barn och en väldigt simpel toast skagen och hamburgare för ca 200kr vardera.
God mat, fin service, härligt sortiment i butiken OCH yogastudion är så fin och energirik. Helheten finns här med berg och hav i skärgårdsidyll, väl värt besök, gå härifrån påfylld, mätt och med en påse med nått till dig själv eller en present.
Comment on this business

to add Magasinet i Vaxholm map to your website;