facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Magisk Pool & Spa - Karlskrona

About

Blekinges mest heltäckande butik av Spabad och Pooler i alla prisklasser.



"Magisk Pool & Spa i Bålsta - 800m² pooler och spabad.Kom in och låt er inspireras, vår butik i Bålsta är en av Sveriges största och mest kompletta utställningar med ett flertal pooler och spabad i drift. Här hittar du också tillbehör, leksaker och alla kemikalier för både poolen och spabadet.Kostnadsfria hembesök, kompetent rådgivning och snabba offerter inför ert pool- eller spaprojekt är en viktig del av vårt erbjudande.Vi erbjuder även räntefri delbetalning och lån via Santander Consumer Bank eller Wasa Kredit.Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna till Magisk Pool & Spa i Bålsta!"
Address: Havgårdsvägen 2, 373 30 Karlskrona
Phone: 0455-12535
City: Karlskrona
Zip Code: 373 30



related searches: Spabad Karlskrona
Reviews
Detta företag skall ut på svarta listan. Står inte för sin kvalité. Är redan trasig efter 3 somrar. Billiga träskruv som rostar efter en vinter. Kvalitén på jobbet är katastrof. Bestämmer avtalad tid för besiktning dom kommer inte, kommer när vi inte är hemma. Totalt missnöjd med detta företag. Nu är poolen obrukbar. Har bejärt att dom skall åtgärda felen, då skyller dom på att garantin har gått ut. Detta företag skall ej sälja pooler till kunder.
Mycket trevlig personal, va lite problem med skeppningen på ett par veckor, men det kompenserade Coast i sin tur för och vi va överens och nöjda. Med service och installation kan jag inte vara nöjdare. Hendrik ena service killen är bland det bästa jag stött på gällande både service och kunskap. Jätte nöjd med mitt swimspa
Katastrof, jag var tvungen att ta in en advokat för att få tillbaka min pengar när vi hävde köpet pga att dom ljugit om kvaliteten på den poolen som dom levererade. Jag rekommenderar Poolkungen istället för dessa klåpare.
Vi köpte samtliga pooler, under 7-8 års tid, av Jonas med väldigt nöjda slutkunder. Är ej kvar i byggbranschen längre men rekommenderar andra då det ska byggas pool.
Comment on this business

Directions to Magisk Pool & Spa - Karlskrona with public transportation


Nättraby centrum 40 meters
154
5
Nättraby kyrka 130 meters
5
Benabacken 170 meters
154
5
Roslundavägen 220 meters
154
5
Åvägen 250 meters
154
5

to add Magisk Pool & Spa - Karlskrona map to your website;