facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mai Thai

Mai Thai

About

Thai restaurang, takeaway och catering. Lunchbuffé varje vardag.Så gott som i Thailand..........

Address: KUNGSGATAN 5, 77430 Avesta (municipalité)
Phone: 0226-52261
City: Avesta
Zip Code: 77430


Similar places near
Sabai Sabai Thai Restaurang Sabai Sabai Thai Restaurang 40 meter Valde att luncha på Sabai Sabai i Avesta vilket var helt ok. Vi var ett sällskap på 3...
Kina restaurang Ming Thai Kina restaurang Ming Thai 49 meter God mat. Snabb service! Skulle fått en femma om inredningen var mer som kinesiska res...
Chang Noi Chang Noi 2 km Besökte stället efter ett besök på Avesta Art. Supertrevligt med hjälpsam personal oc...
Reviews
Valde att luncha på Sabai Sabai i Avesta vilket var helt ok. Vi var ett sällskap på 3 pers. Helt tomt i lokalen när vi kom. En ensam Thaikvinna som skötte stället kassa,köket o serveringen. Folk som kom efter oss fick vänta en tid på att få sin mat. Goda smaker på vår mat men endast lök o mkt lök i vår Paneng gai .
Vi kom halvsent på lunchen under sommaren kanske mindre lunchgäster och det fanns inte mycket kvar av buffén. Vi fick en del lagat bara till oss, men det smakade sådär. Har ätit bättre där förut och då var det helt ok.
De har god thailändsk mat till Lunch buffet, bra mathantering, jag var in i köket, där de följer bra hygienisk rutiner! Lägg till att personalen är kunnig vad gäller allergener och kan hjälpa sina kunder välja den rätt som bäst passar de!
Ingen höjdare på något visMat: 1/5
Inget ställe att äta på kvällen, dålig service och dålig mat. De som ringer och beställer prioriteras före gäster som kommer dit och äter. Förrätter och varmrätter kommer in samtidigt huller om buller.
Vi som åt något med kyckling blev matförgiftade en fick uppsöka Falu lasarett , bara de två minsta barnen klarade sig men de åt pannkaka med sylt. Så thaimat kan de inte laga här. Kommer aldrig tillbaka.
Passerade Avesta på genomresa. Det var länge sedan vi åt så välsmakande thaimat med hemlagad känsla. Inte jättemånga rätter, men alla hade olika smak och var mycket goda!
Väldigt bra och god mat. Om jag måste påkea något är det utbudet. Men om du/ni har tankar på vart ni ska äta så rekommenderar jag stället!
Riktigt bra thaiställe där du själv får välja styrka på maten oavsett vad du beställer. Trevlig, professionell personal/ägare. Har ni vägarna förbi Avesta måste ni testa!
95kr lunch buffé. Fanns dåligt med mat om ens det.
Comment on this business

to add Mai Thai map to your website;