facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maison Caillard Boulangerie & Pâtisserie

"Ett bageri i Göteborg på Mölndalsvägen 89. Vi specialiserar oss på det vi kan bäst. Franskt.Vi håller ett brett utbud av Viennoiserie, alltså croissanter och brioche av olika slag och form.En klassisk selektion av Pâtisserier, så som eclairs, tarteletter och Fraisier.Men såklart Bröd, färdiga Baguetter och mycket annat.Vi ligger placerade längs Mölndalsleden, ett par hållplatser söder om Liseberg. Tvåan och Fyransspårvagn stannar precis utanför våra fönster, på Varbergsgatans hållplats, i norrgående riktning.Det finns gott om parkeringsmöjligheter och 10-minutersparkeringar intill vår byggnad, samt enstörre parkering rakt över gatan, intill Ica Maxi."
Address: Mölndalsvägen 89D , Göteborg 412 63, O, SE
Phone: +46 31 52 60 00
City: Göteborg
Zip Code: 412 63


Opening Hours

Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 09:00-17:00
Sunday: 09:00-15:00


related searches: MR Cake Stockholm
Similar places near
Eklanda Pizzeria & Salladsbar Eklanda Pizzeria & Salladsbar 1 km Goda pizzor som kom levererade varma. Kebaben och 4 ostar G.M.F pizzan smakade bra. ...
Café Bulten Café Bulten 2 km Gott kaffe
J.A Pripps J.A Pripps 2 km Härligt ställe, perfekt för en fredagskväll vare sig man vill ta en hamburgare eller ...
Tabla Tabla 2 km Rekommenderar varmt denna lunch buffé, olika sallader att välja från, alltid en soppa...
ICA Focus Kvantum ICA Focus Kvantum 2 km Vicken fin butik! Sortiment utöver det vanliga
Frank's Corner Frank's Corner 2 km Helt fantastiskt restaurang där man kan ta något snabbt och gott att äta. Eller äta ...
Mahogny Coffee Mahogny Coffee 2 km Ett väldigt mysigt Café i centrala Göteborg. Vi var där och testade deras frukost. Vi...
Tonyscoffeebar Tonyscoffeebar 2 km Riktigt bra kaffe, och en helt fantastisk foccacia. Toppenläge för en frukost i solen...
Viktors Kaffe Viktors Kaffe 2 km Oas i Göteborg. Det går att få GF, veganskt...å kaffet är så gott.Mat: 5/5
Roots Roots 2 km Otroligt god laxsallad, goda kakor och gott kaffe
Taktik Taktik 2 km Mysigt men packat ställe med en himla massa brädspel man kan spela för en mindre avgi...
Eva's Paley Eva's Paley 2 km Fyra, fem veganska bakverk, varav två pajer med vaniljsås, är ett hyfsat utbud jämför...
Jups Coffee Jups Coffee 2 km Har beställt catering till två student mottagningar. Mycket gott och väldigt prisvärt...
CT24 CT24 3 km Ett bra ställe och med god kvalitet på maten. Ordentliga smakrika portioner. Går att ...
Le Pain Francais Le Pain Francais 3 km Oj vilken fin stället o dess fina personal o hjälpsamma. Känns som hemma njuter av v...
Reviews
Vilket café!!! Riktigt bra mackor, underbara bakelser och drycker! Mysigt ställe där det både går bra att sitta inne eller ta med. Bra service med en trevlig personal som får en att känna sig välkommen. Croissanterna var perfekta, de med fyllning var inte för söta vare sig det var vanilj eller framboise. Mackorna var bland det bästa vi beställde. Brödet var nybakat och innehållet var en perfekt blandning Le Suédois. Dryckerna satt fint. Efter att ha ätit här ville man skaka hand med bagaren för ett fantastiskt jobb, så gott var det! Rekommenderar starkt till ALLA!!!
Som tidigare Paris-bo och där jobbat på boulangerie är jag på ständig jakt efter en bra baguette, vilket har upplevts omöjligt utanför Frankrike. Detta är by far den godaste baguetten jag ätit i Sverige. Härlig syrlighet i brödet, starka glutentrådar, bra skorpa! Även croissanterna både mjuka och frasiga. Otroligt imponerad! Så synd att jag inte bor i Göteborg, hade varit här konstant!
Fantastiska bakverk; både vackra och goda även brödet värt en omväg.
Väldigt gott kaffe och trevlig personal. Alltid bra kvalité och stort sortiment att välja på. Deras bakverk sätter guldkant på helgen!
Vill ni ha Franska bagerivaror med topp-fransk-klass, då är detta min rekommendation. Finns många ställen i Göteborg som har fransk touch men detta är det enda som verkligen är Franskt. Deras bröd och Viennois är uppenbart bakade med Franska råvaror och mycket kärlek. Även atmosfären känns Fransk, det vill säga en enkel stil med prioritet på produkterna. Detta är ett ställe jag skulle rekommendera Frankofiler att besöka då ångesten över bristen på en god, frasig croissant är djup.
God croissant, helt okej bakverk. Väldigt trevlig personal. Kommer definitivt tillbaka!
Mitt favorit kafé i Göteborg, tur att jobbet är para 5 minuter bilkörning därifrån. Jag brukar köpa deras bakelser ett par gånger i veckan. Jag tycker att kaféet är helt unik i Göteborg. Den franska konditorn verkligen lägger sin själ i allt som görs på konditoriet. Fantastiskt trevlig personal bakom disken. De absoluta favoriter är eclairs med olika fyllningar samt alla bakelser med vaniljkräm. De bara smälter i munnen. Även baguetter med biff eller lax väldigt goda. Surdegsbröd och frallor bakas av mjöl som importeras från Frankrike, värt att prova.
Okej ställe för en fika, men kanske inte den där franska känslan över stället. Men trevlig personal och bra bakverk, så överlag värt ett besök om man är i närheten.
otroligt gott & trevlig personal
Riktig pärla! Så mycket att välja på! Köpte lite fika som var riktigt gott samt ett surdegsbröd. Väldigt bra priser och personalen är supertrevlig! Hit kommer man gärna många gånger till!
Comment on this business

to add Maison Caillard Boulangerie & Pâtisserie map to your website;